![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
15-21 MAYIS,ATATÜRK'ÜN KUTLU DOĞUM HAFTASI
IRKTAŞLARIM,BUGÜNLERİMİZİ BORÇLU OLDUĞUMUZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN KURUCUSU,BAŞBUĞ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN BİR SÖYLEŞİ SIRASINDA,"İşte ben 19 Mayıs'ta doğdum."(Atatürk’ün Yaveri Muzaffer Kılıç’tan. Heryönüyle Atatürk. 1962 Sahife : 162)DEMİŞ OLDUĞU GÜN OLAN 19 MAYIS'I,15-21 MAYIS ARASINDA "KUTLU DOĞUM HAFTASI" OLARAK KUTLAMAYA NE DERSİNİZ?
DİN,İMAN DİYEREK VATANIMIZI BUGÜNE GETİRENLER,HER TÜRLÜ DİNİ BAYRAMI KUTLARKEN 23 NİSAN DEYİNCE ÇOCUK BAYRAMINI,19 MAYIS DEYİNCE SADECE SPOR BAYRAMINI ANLAR OLDULAR.BU ŞEKİLDE BU KUTSAL GÜNLERİMİZİN İÇİNİ BOŞALTARAK ATATÜRK'Ü UNUTMAYA VE UNUTTURMAYA ÇALIŞIYORLAR. BEN DİYORUM Kİ,BİZ TÜRKÇÜLER OLARAK 15-21 MAYIS'I YANİ 19 MAYIS'IN BULUNDUĞU HAFTAYI PAZARTESİ GÜNÜNDEN BAŞLAYARAK KUTLU DOĞUM HAFTASI OLARAK KUTLAYALIM.EVLERİMİZE,İŞYERLERİMİZE BAYRAKLARIMIZI,ATATÜRK RESİMLERİNİ ASALIM.MADDİ GÜCÜ OLANLAR GAZETELERE İLAN VERSİN,REKLAM PANOLARINA AFİŞ ASTIRSIN.HER TÜRKÇÜ SADECE BENİM YAPMAMLA BİRŞEY OLMAZ DEMEYİP BUNU DUYURMAK VE BAŞLATMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPSIN. UNUTMAYIN,BAŞBUĞ 19 MAYIS'A SAMSUN'A ÇIKTIĞINDA YALNIZDI..AMA ASİL TÜRK MİLLETİNE OLAN İNANCI VARDI ARKASINDA... ŞİMDİ'DEN HEPİMİZİN 19 MAYIS'I VE YÜCE BAŞBUĞ'UMUZUN DOĞUMGÜNÜ TÜRK IRKINA KUTLU OLSUN.. ATATÜRK BOLSINGİL URAN!
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ulu Başbuğ Atatürk'ün kutlu doğum haftası kutlu olsun. Ben bayrak ve Atatürk posterlerini bulunduğum yerlere asarak işe başlayacağım. Daha daha büyük girişimler dileğiyle.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK IRKÇISI
|
KUTLU OLSUN. TÜRKCÜLER OLARAK TÜRKLÜGÜN "PEYGAMBERI" VE KURTARICISI OLARAK KABUL ETTIGIMIZ ÜSTÜN INSAN, ULU ÖNDER, BILGE LIDER VE SON BASBUG MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN KUTLU TINI SAD, MEKANI TANRIDAGI OLSUN!
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
BÖRÜ YABGU Soydaşım,sizi kutlarım. Düşünceniz gerçekten çok güzel.Birileri olur olmadık insanları anma konusun da arsızca yarıştığı bu devirde, bizlerin de Atamızı en soylu bir biçimde anmalı ve ona yaraşır bir gençlik olduğumuz göstermeliyiz. Bende şimdiden Türk budununun "Kutlu Doğum Haftasını" kutlarım. TANRI TÜRK'Ü KORUSUN. |
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ESENLIKLER! BASBUG MUSTAFA KEMAL ATA TURK, ATAM EMRINDEYUZ.
BENDE SIMDIDEN YUCE TURK BUDUNUNUN ´´ KUTLU DOGUM HAFTASINI ´´CAN DILDEN KUTLARIM. NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Buyuk insan Basbugumuz, Atamiz, kanimiz, canimiz, ruhumuz, ustun kisilik Basbug Ataturk'un kutlu dogum haftasini kutlar, onu dunyaya getiren anamiz Zubeyde Hanim ve boyle bir insanin babasi olma serefine ermis Ali Riza Bey'i de boylece anarim. Mekanlari ucmak olsun.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
![]() |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yüce Atatürk'ün doğum günü olarak kabul ettiği 19 Mayıs'ı bir ulusun doğum günü olarak algılamamız ve kutlamamız gurur vericidir..Öncelikle bunu belirtmek ve bir itirazımı kaydetmek isterim..
İslamcılar son senelerde "kutlu doğum haftası" diya bir terimi tutturmaya çalışıp milyonlarca kırmızı gül dağıtıp propaganda yapıyorlar.. Bizim altarnatifimiz kendi ifadelerimiz olmalı diye düşünüyorum.Terimler kalıcıdır..Başkalarına mal olmuş terimler üzerinde durmak yerine kendi terimlerimizi yerleştirmeliyiz... Alternatifimiz kendi cümlelerimiz olmalı..Her ne kadar çok güzel Türkçe terimleri onlar kullansa da.. Benim önerim "Ata'nı doğum günü" veya "Atatürk'ün Doğum Günü" şeklindedir..nedeni ise bir çok okulda Atatürçü öğretmenlerin bu ifadeyi tercih ettiklerine şahit olmamdır.......Saygılar.. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Başbuğ Atatürk'ün doğum günü anısına bir duvarkağıdı hazırladık
Kilim yöresi : Afyonkarahisar |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Başbuğ Atatürk'ün kutlu doğum haftası bütün Türk dünyasına kutlu olsun.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Her yüzyılda bir gelirdi,bütün Türk Irkı'na umut oldu.Doğum günün kutlu olsun yüce Başbuğum!
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Sadece Türk dünyasına değil,bütün dünyaya örnek olmuş bir önderdi,o bir bozkurttu,gökbörüydü.Umarım bu kutlama geleneksel hale gelir.
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Doğum günün kutlu olsun Başbuğum.Devrimlerinin ve cumhuriyetinin emrindeyiz.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|