![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
15 Köpek Gebertilmis
Alıntı:
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bölgeden son fotograflar.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Çok sevindim.Darısı bütün hain köpeklerin başına
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Peki bu hainlere karşı olan mücadelemiz sadece dağlardamı sürmeli?ya şehirlerdeki hainler,onlar ne olacak?bu köpeklerede eniyi dersi ancak Türkçüler verebilir!!bence en kısa zamanda örgütlenmeli ve bu şerefsiz bölücülere haddini bildirmeliyiz!!! TANRI TÜRK'Ü KORUYACAKTIR!!!
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bahsini ettiğiniz had bildirmenin ne şekilde olacağını düşünüyorsunuz? Eğer sözünü ettiğiniz örgütlenip haddini bildirme olayı şiddet yoluylaysa bilmeniz gerekir ki Türkçüler, yasalara herkesten daha saygılı olan ve illegal yöntemlere başvurmayan, uygar kimselerdir.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Hülagünün Izinde
|
Umarim dagdaki , sehire inmis hatta meclise kadar giren bütün itler geberir..!
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Saygıdeğer Buğra Şad; biz Türkler onlarca uygarlık kurmuş olan bir ırkız,tabikide bu özelliğimizden dolayıda medeniyet vasıfları bizde hayli mevcut ancak;bugünkü durumda olayı incelersek evine Türk bayrağı asanların camları indiriliyorsa,okullarda ve sokaklarda bu çapulcular birleşip bizim Türk çocuklarını dövmeye kalkışıyorsa,oraya buraya molotof kokteylleri atıp yakıyorsa,heryere bomba koyup insanlarımızı katlediyorsa iş değişir!Bu saatten sonra onlara medeni bir insan olarak yaklaşmak saçmalık olcaktır çünkü zaten kuduz olmuş bir hayvanı sağlıklı yapamazsınız,kaldıki bir Türkçünün böyle bir niyetide olmamalıdır.Kendi ırkımdan olmayan yabani,beynen gelişmemiş,yoz kürtleri düzeltmeye çalışmak boşuna zaman kaybıdır.Ayrıca bu şerefsizler benim vatanımı bölmeye çalışıyor!daha ötesi varmı?onlara karşı nasıl pasif kalabilirizki?
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Bir önceki iletimde dikkat ederseniz şiddete yönelemeyeceğimizi söylemiştim. İşin bir de yasal boyutu var, bunu gözardı etmemiz olanaksız. |
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
BuğraŞad kandaşımızın yazısından kıroları düzeltmeye çalışmak anlamı nasıl çıkardınız hayret doğrusu.Türkçü zeki ve aynı zamanda strateji üretebilendir.
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Saygı değer başkan denktaş;beni yanlış anlamışsınız,ben kıroları düzeltelim demiyorum sadece Buğra Şad'ın sorusuna karşılık genel yorum yaptım zaten düzeltemiceğimiz çok açık değil mi?
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Yorumun yanlış anlamalara sebebiyet verecek kadar açık uçlu.Lütfen yazılarımızı tekrar tekrar kontrol ederek ekleyelim.
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kendisine vatanı ve cumhuriyeti koruma görevi Başbuğ Atatürk ve anayasa tarafından verilmiş olan büyük Türk ordusu devlete isyan eden, silah çeken hainlerin cezasını dün verdi, bugün veriyor, yarında verecektir. Bu yüzden vatansever ve asil Türk gençlerinin yasalar ve taş gibi büyük Türk ordusu varken kendisine siyaset dışı illegal yöntemler bulmasına gerek yoktur.
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Hülagünün Izinde
|
Tanri ordumuzu ve askerlerimizi korusun.Dagdaki itlerin basina, Türk´ün demir yumrugu inmeye devam edecek.
|
![]() |
| Etiketler |
| 15 , gebertilmis , köpek |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|