Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 29.03.2008, 18:18   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tanrikut Atsiz adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 164
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
15 Köpek Gebertilmis

Alıntı:
BİLGİ NOTLARI

TARİH : 29 Mart 2008
NO : BN - 12 / 08

Irak'ın kuzeyinde Avaşin-Basyan bölgesinde tespit edilen ve Türkiye'ye karşı eylem hazırlığında olup sınırdan sızmaya çalışan bir grup PKK/KONGRA-GEL terör örgütü mensubu, 27 Mart 2008 günü, karada konuşlu uzun menzilli silahlar ile ateş altına alınmıştır. Faaliyet sonrasında yapılan inceleme ve değerlendirmelerden, açılan ateş sonucu 15 teröristin etkisiz hale getirildiği anlaşılmıştır.
Ayrıca, aynı bölgedeki bazı hedefler, Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait uçaklar tarafından, 28 Mart 2008 tarihinde tam isabetle vurulmuştur. Bu hava taarruzu sonucu tesirsiz hale getirilen terörist sayısı, tam olarak tespit edilememiştir.
İcra edilen görevlerde terör örgütüne ait olduğu kesin olarak teyit edilen hedeflere taarruz edilmiş; sivil halkın olumsuz etkilenmemesi için gereken hassasiyet gösterilmiştir.
Irak'ın kuzeyi terörist faaliyetler açısından bundan sonra da yakından izlenecek ve bu bölgeden Türkiye'ye yönelecek her tehdidin, tespit edildiği yer ve zamanda bertaraf edilmesi esas alınacaktır.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Sanli ordumuzun bu kansizlarin kökünü kazimasi dilegiyle.
Alt 30.03.2008, 01:10   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tanrikut Atsiz adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 164

Bölgeden son fotograflar.
Alt 30.03.2008, 01:21   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Bahar ECE adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 120
Çok sevindim.Darısı bütün hain köpeklerin başına
Bahar ECE Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.04.2008, 03:55   #4 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Üstünırk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 17
Peki bu hainlere karşı olan mücadelemiz sadece dağlardamı sürmeli?ya şehirlerdeki hainler,onlar ne olacak?bu köpeklerede eniyi dersi ancak Türkçüler verebilir!!bence en kısa zamanda örgütlenmeli ve bu şerefsiz bölücülere haddini bildirmeliyiz!!! TANRI TÜRK'Ü KORUYACAKTIR!!!
Alt 01.04.2008, 07:17   #5 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,039
Alıntı:
Üstünırk adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
bence en kısa zamanda örgütlenmeli ve bu şerefsiz bölücülere haddini bildirmeliyiz!!! TANRI TÜRK'Ü KORUYACAKTIR!!!
Bahsini ettiğiniz had bildirmenin ne şekilde olacağını düşünüyorsunuz? Eğer sözünü ettiğiniz örgütlenip haddini bildirme olayı şiddet yoluylaysa bilmeniz gerekir ki Türkçüler, yasalara herkesten daha saygılı olan ve illegal yöntemlere başvurmayan, uygar kimselerdir.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.04.2008, 13:20   #6 (İleti Bağlantısı)
Hülagünün Izinde

TanrininKirbaci adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 103
Umarim dagdaki , sehire inmis hatta meclise kadar giren bütün itler geberir..!

TanrininKirbaci Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.04.2008, 15:22   #7 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Saygıdeğer Buğra Şad; biz Türkler onlarca uygarlık kurmuş olan bir ırkız,tabikide bu özelliğimizden dolayıda medeniyet vasıfları bizde hayli mevcut ancak;bugünkü durumda olayı incelersek evine Türk bayrağı asanların camları indiriliyorsa,okullarda ve sokaklarda bu çapulcular birleşip bizim Türk çocuklarını dövmeye kalkışıyorsa,oraya buraya molotof kokteylleri atıp yakıyorsa,heryere bomba koyup insanlarımızı katlediyorsa iş değişir!Bu saatten sonra onlara medeni bir insan olarak yaklaşmak saçmalık olcaktır çünkü zaten kuduz olmuş bir hayvanı sağlıklı yapamazsınız,kaldıki bir Türkçünün böyle bir niyetide olmamalıdır.Kendi ırkımdan olmayan yabani,beynen gelişmemiş,yoz kürtleri düzeltmeye çalışmak boşuna zaman kaybıdır.Ayrıca bu şerefsizler benim vatanımı bölmeye çalışıyor!daha ötesi varmı?onlara karşı nasıl pasif kalabilirizki?
Alt 01.04.2008, 15:35   #8 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,039
Alıntı:
Saygıdeğer Buğra Şad; biz Türkler onlarca uygarlık kurmuş olan bir ırkız,tabikide bu özelliğimizden dolayıda medeniyet vasıfları bizde hayli mevcut ancak;bugünkü durumda olayı incelersek evine Türk bayrağı asanların camları indiriliyorsa,okullarda ve sokaklarda bu çapulcular birleşip bizim Türk çocuklarını dövmeye kalkışıyorsa,oraya buraya molotof kokteylleri atıp yakıyorsa,heryere bomba koyup insanlarımızı katlediyorsa iş değişir!Bu saatten sonra onlara medeni bir insan olarak yaklaşmak saçmalık olcaktır çünkü zaten kuduz olmuş bir hayvanı sağlıklı yapamazsınız,kaldıki bir Türkçünün böyle bir niyetide olmamalıdır.Kendi ırkımdan olmayan yabani,beynen gelişmemiş,yoz kürtleri düzeltmeye çalışmak boşuna zaman kaybıdır.Ayrıca bu şerefsizler benim vatanımı bölmeye çalışıyor!daha ötesi varmı?onlara karşı nasıl pasif kalabilirizki?
Bahsettiğim şeyin pasiflikle alakası yok kardeşim. Sadece yasal sınırlar dışına çıkılmaması gerektiğini söylüyorum. Bakınız bugün %47 oy alan malum parti aldığı oyla övünüyordu ama kapatılma davasına hiç bir toplumsal tepki verilmiyor. Oysa o partiye karşı verilen toplumsal tepkiler çığ gibi. Sizce bu nasıl oluyor? Ben söyleyeyim; çünkü o partinin taraftarı sosyo-kültürel seviyesi düşük kesimdir. Bu insanlar bir olup da toplumsal tepki veremeyecek seviyededirler. Oysa aydın ve uygar kimseler en güçlü bir şekilde varlıklarını hissedirebilirler.

Bir önceki iletimde dikkat ederseniz şiddete yönelemeyeceğimizi söylemiştim. İşin bir de yasal boyutu var, bunu gözardı etmemiz olanaksız.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.04.2008, 15:36   #9 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Başkan Denktaş adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 606
Alıntı:
BuğraŞad kandaşımızın yazısından kıroları düzeltmeye çalışmak anlamı nasıl çıkardınız hayret doğrusu.Türkçü zeki ve aynı zamanda strateji üretebilendir.

KIROSUZ BİR TÜRKİYE.

Başkan Denktaş Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.04.2008, 16:16   #10 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Saygı değer başkan denktaş;beni yanlış anlamışsınız,ben kıroları düzeltelim demiyorum sadece Buğra Şad'ın sorusuna karşılık genel yorum yaptım zaten düzeltemiceğimiz çok açık değil mi?
Alt 01.04.2008, 16:19   #11 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Başkan Denktaş adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 606
Alıntı:
Saygı değer başkan denktaş;beni yanlış anlamışsınız,ben kıroları düzeltelim demiyorum sadece Buğra Şad'ın sorusuna karşılık genel yorum yaptım zaten düzeltemiceğimiz çok açık değil mi?
Yorumun yanlış anlamalara sebebiyet verecek kadar açık uçlu.Lütfen yazılarımızı tekrar tekrar kontrol ederek ekleyelim.

KIROSUZ BİR TÜRKİYE.

Başkan Denktaş Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.04.2008, 16:35   #12 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Alıntı:
Buğra Şad adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bahsettiğim şeyin pasiflikle alakası yok kardeşim. Sadece yasal sınırlar dışına çıkılmaması gerektiğini söylüyorum. Bakınız bugün %47 oy alan malum parti aldığı oyla övünüyordu ama kapatılma davasına hiç bir toplumsal tepki verilmiyor. Oysa o partiye karşı verilen toplumsal tepkiler çığ gibi. Sizce bu nasıl oluyor? Ben söyleyeyim; çünkü o partinin taraftarı sosyo-kültürel seviyesi düşük kesimdir. Bu insanlar bir olup da toplumsal tepki veremeyecek seviyededirler. Oysa aydın ve uygar kimseler en güçlü bir şekilde varlıklarını hissedirebilirler.

Bir önceki iletimde dikkat ederseniz şiddete yönelemeyeceğimizi söylemiştim. İşin bir de yasal boyutu var, bunu gözardı etmemiz olanaksız.
Saygı değer Buğra Şad;söylediklerine aynen katılıyorum,bizim onların tabanındakiler gibi hareket etmemiz beklenemez,demokratik yöntemlerle Milletin aydınlatılması lazımdır ancak şuan bunu yapacak ne bir parti nebir dernek nede bir oluşum vardır yani bizim varlığımızı hissettirebileceğimiz söylemi boşa çıkmaktadır.Toplumsal tepkinin olmaması aydınlarımızın aşırı rahatlığından kaynaklanıyor.En önemlisi işin sadece malum parti olmaması,bu terördür anarşidir,siyaset gibi bekleyip hareket edilmez çünkü duygusal tepkimelere yol açar.Bugün hanginiz bir şehit verdiğinde içi sızlamıyor?işte benimde söylediklerim duygusal zemindedir.Evet yasal boyutu var işin ama hainler yasa tanımıyor!bence onların anladığı başka bir lisan vardır ha bu ne olur bilemem...Tek bildiğim örgütlenmenin özellikle şiddet için olmayacağı,illaki bize getirisi olacaktır söylediğimde buydu yazımda.Ona görede farklı stratejiler geliştirilecektir elbet.Saygılarımla...
Alt 01.04.2008, 22:21   #13 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 986
Kendisine vatanı ve cumhuriyeti koruma görevi Başbuğ Atatürk ve anayasa tarafından verilmiş olan büyük Türk ordusu devlete isyan eden, silah çeken hainlerin cezasını dün verdi, bugün veriyor, yarında verecektir. Bu yüzden vatansever ve asil Türk gençlerinin yasalar ve taş gibi büyük Türk ordusu varken kendisine siyaset dışı illegal yöntemler bulmasına gerek yoktur.

A R S L A N Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.04.2008, 23:18   #14 (İleti Bağlantısı)
Hülagünün Izinde

TanrininKirbaci adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 103
Tanri ordumuzu ve askerlerimizi korusun.Dagdaki itlerin basina, Türk´ün demir yumrugu inmeye devam edecek.

TanrininKirbaci Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
15 , gebertilmis , köpek

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler