![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
1826 biten 1969 da tekrar hortlatılan gerici grup?
Öncelikle bütün kandaşlara saygılar sevgiler.. Sizlerle birarada olmak mutluluk verici..
Ben size bazı benzerlikler sunmak istiyorum açıkcası dikkatimi çekti ; Yeniçeriler ve Ülkücüler arasındaki akılalmaz benzerlikler : 2 grupta gerici,ilim düşmanıdır. 2 grupta etnik döküntüler üzerine kuruludur. 2 grupta sadece kendi çıkarını düşünür,çıkarı gereği haraç,cinayet,ırza geçme gibi aşağılık faaliyetler sık gorulmustur. 2 grupta din kisvesi altında bol bol insanları sömürmüştür,kandırmıştır,kullanmıştır.. 2 grupta sözde müslüman, sözde Allahçı, sözde Milli, sözde Vatanı korumuştur. 2 grupta parayla satın alınmıştır. 1826 da yokedılen Yeniçeri çapulcuları 1969 da tekrar nasıl hortlatıldığını hepimiz biliyoruz.Türkçülerin nasıl pasifize edildiğini biliyoruz.Milletin Türkçülükten uzaklaşması için kurulan kukla bir güruh olduğunu biliyoruz.Peki soruyorum sizlere 2. ''Vaka-i Hayriye'' ne zaman olacak ? Not :Sevgili kandaşlar benzerlikler bana şaşırtıcı geldi ve sizlerle paylaşmak istedim.Kendi tezimdir ve eklemelerinizi, görüşlerinizi bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
O dönemle bu dönemin farkı büyük ama kısmi benzerlikler var.
Çapulcuların bize büyük zararları var. Bu gün çoğu insanımız Türkçü deyince onları biliyor.Bozkurt u onlar sahipleniyor(hilal içinde de olsa) Sözde Atsız Ata yı da sahipleniyorlar. Kimlikleri çapulcu ülkücü sözde fikriyatları Türkçülük. Tabi buda bizim halka inmemizi zorlaştıracak ilerliyen dönemlerde. Bozkurt işaretini kullanmaları bile bizim için büyük bir eksi.Türkçülüğün önünde en büyük engel ümmetçiler ve çapulcu ülkücüler. Kızıl soysuzlar en azından vatansız olduklarını kabul ediyorlar.Bunlar hem millliyetçiyiz diyorlar hem arapçılık yapıyorlar. Tanrı Türk e güç versin. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Halep ordaysa ARSIN DA BURDADIR! Umutsuzluga kapilmayin arkadaslar. Atatürk ve silah arkadaslari bir hayli fazla zorluklara ve agir sartlara katlanarak neleri basarmadi ki. Ecdadimiza saygin torunlar olalim. MUHTAC OLDU KUDRET ASIL KANIMIZDADIR!
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
ülkücüler sadece sözde TÜRK çüdür..fikir yapısı tamamen bizden farklıdır..çıkarlarına gelirse bunlar her düşünceyi savunur ayaklanma çıkarır..toplumsal sorun oluşturuyorlar..
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|