![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
2007-2008 SEZONU TÜRKİYE TÜRKCELL SÜPER LİGİ ŞAMPİYONU GALATASARAY!
![]() 2007-2008 sezonu Türkiye Türkcell Süper Ligi Şampiyonu, 6 puan farkla Galatasaray oldu. Galatasaray'ın bu şampiyonluğu, başarıların lafla, parayla ve devşirmelerle değil; ruhla, yürekle ve öz Türk çocuklarıyla kazanılabilineceğini göstermesi açısından çok önemli bir şampiyonluktur. Bu şampiyonluğun kazanılmasında emeği geçen malzemecisinden futbolcusuna kadar tüm Galatasaraylıları kutlar, Avrupa Şampiyonlar Ligi Kupası'nın kazanılmasına giden yolda bir ışık olmasını dileriz.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
İşte bu kadar.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Galatasaray'lı olduğum için gurur duyuyorum. Umarım bu başarımız Şampiyonlar Liginde de sürer.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Besiktasliyim ama GS'nin Türk futbolculariyla sampiyonluga ulasmasina sevindim.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Galatasaray'ı ve Türk futbolcuları artık kimse tutamaz. Helal olsun Galatasaray'a tamamen Türk insanıyla şampiyon oldu, fener 8 yabancı ile ancak yayla kupasını alır. Ne para ne bir şey, önemli olan takım ruhu. Yürekle ve alın teriyle kazanıldı bu zafer. Zenginlik şampiyonluğu belirlemiyor. Hem ligi hem Avrupa'yı Galatasaray'a bırakın. fener ne işe yarar ki zaten işi gücü para harcamak, ellerinde olsa 11 oyuncuyu da yabancı alırlar. Aslan gibi, bozkurt gibi Türk gençlerimiz bu kadar yetenekliyken varsın gitsin yabancı futbolcularla rezil olsunlar. Bileğimizin hakkıyla şampiyon olduk işte. En büyük Cimbom!
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Galatasaray'ı kutlar avrupada başarılar dilerim.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Umarım avrupadada böyle gideriz.Bütün Galatasaraylılara kutlu olsun!
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Çoğunluğu gençlerden oluşan Galatasaray, oyuncuların birliğiyle ve hakkıyla kazandı şampiyonluğu.Aynı başarıyı Avrupa'da da göstermemiz dileğiyle..
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Galatasaray'ı tebrik ediyorum.:(
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Galatasaray g.oftaşı 2-0 yendi.İlk yarıdaki galatasarayın mücadelesi çok güzeldi.İkinci yarı ise son dakikalara kadar sakin geçti.Galatasaray hak ettiği bir şampiyonluk kazandı.Galatasarayı ve galatasaraylıları tebrik ediyorum.Maçtaki pankartta bir yazı vardı çok hoşuma gitti orada aziz amca oyun bitti yazıyordu.Birde bir pankartta çocuklar inanmayın demiştik yazıyordu pankartın rengi siyahtı sanırım bunu beşiktaşlılara söylediler.Galatasarayın bazı maçlarda sadece Türk oyuncularla şampiyonluk kazanması sevindirici.Demek ki Türk oyuncularla ve sıkıntılara rağmen şampiyon olunabiliyormuş.İstatistiklere göre galatasarayda en iyi oyuncuları arda en çok asist yapan, servet en çok sahada koşan ,ümit karan en çok gol atan olarak göze çarpıyor.17.kez şampiyon cimbom.
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Gerçekleri tarih yazar, tarihi de Galatasaray...!
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Çok mutluyum umarım devamı gelir. Tüm Galatasaraylıları tebrik ederim.
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
İmza..
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Dişi çapulcu olduğu için atılmıştır
|
Galatasaray'ı canı gönülden tebrik ediyorum ve kıskanıyorum.
Bükemediğin bileği öpeceksin tabii. Tebrikler Galatasaray ve Galatasaraylılar. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 2007-2008 , galatasaray! , lİgİ , sezonu , süper , tÜrkcell , tÜrkİye , Şampİyonu |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|