![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
22 Şubat Büyük Türkçü Necdet Sancar' ın ölüm yıldönümü.
Atsız Atamızın kardeşi büyük Türkçü, Nejdet Sancar'ın vefat yıldönümü 22 Şubat' ta, onu tarihe geçen bu sözü ile anıyoruz
"Türk'ü sevdim, seveceğim. Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış, felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabul! Türk Irkı sağolsun" Kefenin Türk Bayrağı, Durağın Türk Uçmağı, Konağın TANRIDAĞI, Bulağın Orkun Irmağı olsun. TÜRK IRKI SAĞOLSUN. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Büyük Türkçü, Atsız Atamız'ın kardeşi Nejdet Sançar Beğ, 22 Şubat 1975'te Tanrıdağı'na uçtu. Ölüm yıldönümüne iki gün olmasına rağmen, Ergenekon ırkdaşımız madem şimdiden Nejdet Sançar Beğ'in 31'inci ölüm yıldönümüyle ilgili başlık açmış. Biz de şimdiden büyük Türkçüyü saygı ve özlemle yadediyoruz.
Ulu Türkçü Nejdet Sançar Beğ, Ruhun şad, mekanın uçmak olsun.. Türk Irkı Sağolsun! Atsız Atamız'ın Nejdet Beğ'in uçmağa varışı münasebetiyle yazdığı makalesi: NEJDET SANÇAR (1910-1975) Nejdet Sançar öldü demek, Türkçülük cephesi en iyi savaşan tümenini kaybetti demektir. Bu boşluğu ve ön saflardakilerin yıpranmışlığından doğan açığı; ikinci, üçüncü sırada hedefe doğru yürüyenler dolduracak, yürüyüşe bir an bile ara verilmeyecektir. Gerçek insan için hayat, savaştır. Biz bu dünyaya hayvanlar gibi zevketmeye değil, bir görev yapmaya geldik. Bu görev, dirliğimiz boyunca, son günümüze ve gücümüze kadar sürecek Türkçülük savaşıdır. Ölenleri toprak ananın kucağına, tarihin şeref yaprağına, Tanrı'nın esirgenliğine bırakarak Kızılelma'ya doğru ilerlemek olan Türkçülük savaşı.. Nejdet Sançar böyle öldü. Öldüğü gün, yazı makinesinde, ikinci ve geniş basımını hazırlamakta olduğu "Tarihte Türk-İtalyan Savaşları"nın bir sayfası takılıydı. Belki kimsenin bilmediği acılar içinde yaşayan, yoksulluk devirleri geçiren Nejdet Sançar'ın kaybı benim için bir kardeş kaybından daha ileri, bir ülküdaş kaybetmenin ızdırabıdır. Afşın, Nejdet Sançar'a karşı sırayı bozduğu gibi, Sançar da bana karşı sırayı bozdu. En büyük kanun ölüm sıra diye bir şey dinlemiyor. İkinci, üçüncü saftakiler ilerdeki yerlerini çabuk alsınlar. Zaman çok azaldı. Artık yalnız kaldığımız zamanlardaki bazen ciddi ve kederli, bazen şaka ile karışık konuşmalar bitti. Şimdi ben ona arasıra içimden hitap ediyor, fakat cevabını alamıyorum. Şu satırları, 1944 davasında Sançar'ın yaptığı savunmanın son cümlesiyle bitireyim: Türk Irkı Sağolsun!.. Ötüken Dergisi, 11 Mart 1975
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ULU TURKCU NEJDET SANCAR BEY RUHUN SAD,
MEKANIN UCMAK OLSUN... NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ruhu şad olsun. Çok değerli Türkçü büyüklerimizden birisi olan Nejdet SANÇAR Beğ'in uçmağa varışını esefle anıyoruz. 3 Mayıs'ta yaptığı savunmasını okuttuğum Türkçü olmayan kişiler bile onun savunmasından çok etkilenmişlerdi. O kadar değerli bir Türkçüyü kaybetmenin acısını yüreğimizde duyuyoruz...
TÜRK IRKI SAĞOLSUN... |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türkçülük kalelerinden birisi olmuş bu abide şahsiyeti dualarla anıyorum.
Ruhu şad, mekanı cennet olsun. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
BÜYÜK TÜRKÇÜ,ÜSTÜN İNSAN,ATSIZ ATA'MIZIN KARDEŞİ NEJDET SANÇAR BEĞ'İN AZİZ HATIRASI ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUM.
BU TÜRK BÜYÜKLERİ SAYESİNDE NURLANAN KUTLU TÜRKÇÜLÜK YOLUMUZDA HER TÜRLÜ DÖNEKLİĞE,HER TÜRLÜ SATILMIŞLIĞA UĞRAMAMIZA VE UĞRAYACAK OLMAMIZA RAĞMEN ÇELİK GİBİ,BÖRTEÇİNE KARARLILIĞINDA İLERLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ. BİZE BIRAKMIŞ OLDUKLARI MİRAS;IRKIMIZI SEVME,ONUN GURUR VE ŞUURUNU YAŞAYABİLME KABİLİYETİ,DAHA NİCE ANALARIN KÜRŞADLAR DOĞURMASINA,BİZ GÖKTANRI'NIN ERLERİNİN DE KÜRŞADLARIN YOLUNDAN İLERLEMESİNE İMKAN SAĞLAYACAKTIR. TÜRK IRKI SAĞOLSUN! ![]()
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
O, soysuzlara meydan okumuş bir yiğit. O, Türkçü gönüllere düşmüş bir efsane!
Mekanı Tanrı Dağı olsun. Gök Tanrı onun azmini bizlere versin. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
22 Şubat 1975'te Türk dünyası büyük bir kahramanını daha kaybetmişti.
Mahkemelerden sürgünlere, işkencelerden zindanlara kadar uzanan 65 yıllık ömrünü bu kutsal dava için adayan değerli büyüğümüz Nejdet Sançar'ı saygıyla anıyoruz. TANRI RUHUNU ŞAD EYLESİN. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Turan ve Turk Dunyasinin en buyuk fikir ve dava adamlarından, Büyük Türkçü, değerli büyüğümüz Sayın Nejdet Sançar Bey'i ölümünün 31.yıldönümünde saygıyla anıyoruz.
Ruhu şad, mekanı cennet olsun! TÜRK IRKI SAĞOLSUN!
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ruhu sad olsun, Türk irki sagolsun.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Mekani Tanri Dagi olsun.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Cumhuriyet sonrası kutlu şahlanışın bir generali idi. Onun kutuyla yolumuza deam edeceğiz. Tanrı Dağına söz...
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Mekanı uçmak olsun!!!
|