![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
22 terörist öldürüldü
Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak’ın İncebel Dağları Bölgesi’ndeki operasyonda aralarında üst düzey bir sorumlunun da bulunduğu toplam 22 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, 11 Temmuz’da Şırnak’ın İncebel Dağları bölgesinde eylem hazırlığı içerisinde olan bir grup terör örgütü mensubu tespit edildiği ve söz konusu teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için anılan bölgede operasyon başlatıldığı hatırlatıldı. Operasyon bölgesindeki hedeflerin öncelikle Hava Kuvvetleri, daha sonra topçu ve silahlı helikopterler ile ateş altına alındığı belirtilen açıklamada şunlar kaydedildi: “11-14 Temmuz 2008 tarihleri arasında devam eden operasyon sonucunda, aralarında üst düzey bir sorumlunun da bulunduğu toplam 22 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Ayrıca, güvenlik güçleri tarafından anılan terörist grubun üs bölgesine girilerek barınma yerleri tahrip edilmiş ve teröristlere ait önemli miktarda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirilmiştir. Bölgedeki görevlerini tamamlayan birliklerimiz üs bölgelerine dönmüşlerdir. Güvenlik güçlerimiz tarafından terör örgütünün etkisiz hale getirilmesi faaliyetlerine devam edilmektedir.” Son günlerdeki Şehit haberlerinden sonra teröristlere güzel bir cevap verilmesi gerekiyordu,sonunda gereken yapıldı ve 22 terörist öldürüldü.Bu son zamanlardaki en büyük operasyondur herhalde(öldürülen terörist sayısına bakılınca).Operasyonda emeği geçen tüm Askerlerimizin ellerine sağlık devamını bekliyoruz.Eskiden operasyona katılan bir komutanımızın dediği gibi ya teslim olacaklar ya da kızıl tamunun dibini boylayacaklar. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkçısı
|
K****** ölüüüüüüüüüümmmmmmm !!!
Bir gün hepsinin sonu böyle olacak ! YÖNETİCİ NOTU: Madem kürtleri sanalda asıp kesmeye meraklısın o zaman bir dahaki sefere kimlik bilgilerini yazıp bu işi yap.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ulu Tanrı'nın dağdakilerin başına yağdırdığı bu ölümü şehirdeki uzantıları soysuzlardanda esirgememesi dileğiyle.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
TSK'yı kutlarım ve bu sözde bütün hainlere cevap olsun.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK
|
Gebersin pislik herifler bunların hepsinin sonunun böyle olur inşallah.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Eğer siyasi entrikalar olmasa, emin olun Türk Silahlı Kuvvetleri denen güç, iki ayda bu ülkede bir tek terörist bırakmaz. TSK, bu güç ve kudrete sahiptir. İki timlik bir mavi bereli astsubay grubunu, başlarına bir Yüzbaşı koyup gönderseniz, tek başlarına koca bir bölgeyi temizleyebilirler. Ama işin içine siyasi bağlar girdiğinden askerimizin de eli kolu bağlanıyor.
Biz ne operasyonlar gördük hükümetten ödenek çıkmadığı için bitmek zorunda kalan. Yani herşey askerin kararlılığıyla bitmiyor. Hükümetin de destek vermesi lazım. işte bu operasyon, imkân verilse Türk Askerinin teröristi nasıl 2 günde perişan ettiğinin ispatıdır. Umarım siyasi kararlılık (sanmıyorum ama) en üst düzeyde olur ve bu operasyonların devamı gelir. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Teröre karşı en sert tavrı koyan başbakan olarak ben Tansu Çiller'i görüyorum. Belki de tek doğrusu buydu. Kötü taraflarını yazsak sanırım sayfalar tutar. Diğerlerinin ne yazık ki doğru tek bir tarafı bile olmadı. Medya ordusu kadını bir anda alaşağı ettiler. Kırdığı potlar bir anda televizyonların ana haberlerine konu oldu. İstemediler. Ben Tansu Çiller'in siyasete dönmesini dört gözle bekliyorum. Bu benim şahsi fikrimdir.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Orada verilen görevleri yürekten yerine getiren, hiç bir engel tanımayan, üzerine atılan hain mermilere umarsızca göğüs geren KAHRAMANLARIMIZA tek engel arkadaşımızın yazdığı gibi politik oyunlardır. Askerimizi karşısına güç çıkararak yıldırmayı başarabilmiş tek bir örnek göstermek mümkün değildir, onlar yılmaz, onları kimse yıldıramaz, onlar hainleri, hainlikleri gördükçe hüzünlenirler ama azimleri bir kat daha artar. Ne Mutluki Ezelden Asker Bir Milletiz.
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Darısı tüm hain köpeklerin başına TSK'mı bu güzel operasyonundan dolayı kutluyor ve devamını diliyorum.'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
Y.N:Hem eski üyesin hem yazım yanlışları yapmaya devam ediyorsun hayin degil hain yazılır valaha ne demek? kelimeleri düzgün kullanmaya özen göster birçok iletin düzeltildi. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
it sürüleri... Gebersin köpekler...
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Askerlerimizin geçen pazar günü Hakkari'de başlattığı, uçak ve helikopterlerin hava desteği sağladığı operasyonda 11 pkk'lı terörist gebertildi. Şırnak'da 11- 14 Temuz tarihleri arasında yapılan operasyonda gebertilen 22 teröristle birlikte, 5 gün içinde ölü ele geçirilen pkk'lı sayısı 33'ü oldu.Beklediğimiz gibi bugünde geberen teröristler oldu.Hergün 11 tane terörist gebertsek galiba bu yılın sonuna kadar dağda terörist kalmaz.Operasyonların böyle devam etmesi dileğiyle.Tanrı TSK'ni başımızdan eksik etmesin.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bunlari okudum ya, artik günüm harika geçer. Gününü baslamadan önce böyle bir haber süper.
Geberin serefsiz, soysuz kıro p.çleri.. Türk'e kefen biçenin ölümü KORKUNÇ olur... Elbet bir gün, hepiniz böyle gebereceksiniz Bu arada, Türk sehit ailelerine sabir dilerim Tanri'dan TANRI TÜRKÜ KORUSUN
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Dün bunlara 10 tane daha eklediler. Savulun 33 kişilik kızıl tamu halay ekibi geliyor. Bu kıroların alışkanlığıdır. Bir tanesi bir yere gittimi hemen diğer enikleri de çağırır. Biri kızıl tamuya gitti ya arkadan çok giden olacak.
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 22 , terörist , öldürüldü |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|