Tekil İleti gösterimi
Alt 18.12.2005, 14:29   #6 (İleti Bağlantısı)
ÜstünTürk
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 14
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Msn kullanmak,açtığında hiç bir siteye bakamayıp,tek bir yazı bile okuyamayıp amaçsız gevezelik yapmak demek... Çözüme gitmeyen yolda fazla konuşup,nefes tüketmek,karşımdakini sıkmak ya da onun hoşuna gitmesi için ordan burdan konuşmakta bana göre değil . Bu yüzden ilkokuldan beri dışlanmış biri olarak bu yaşa gelmiş olsam da , değişemedim.
Atalarımız,lak lak ederek vatan kazanmadı.Atalarımız forumlarda,paltalklarda haberleşmedi.Onlar en ilkel haberleşme yollarıyla vatan kurdular.Gizli mesajların nasıl yollandığını bilir misiniz? Önce askerin saçları tıraş edilir,kafasına mesaj yazılır,saçının yazının görünmeyeceği kadan uzaması beklenir,sonra yola çıkarılırdı.Gittiği yerde tekrar saçı kazınır,mesaj okunur,hoşa gitmeyen bir mesajsa,biz bugün nasıl kağıdı buruşturup atıyorsak,elçinin kafası uçurulurdu.
Bilmiyorum sizin fikriniz nedir ama,oldukça az kullanmaya çalıştığım teknoloji hayatımızı mahvetti ... Miskinleştik . Radyasyon dolduk . İlişkilerimiz bozuldu,asosyaliz,çekingenleştik,hayalperest olduk,korkaklaştık,attık tuttuk vurduk kestik dağıttık,bilgisayar oyunlarında devletler kurduk devletler yıktık .

Biz,Ankaralı Türkçüler,Kürde,Laza,Türk harici her topluluğa,her ırka karşı,genel başkanımızdan başka başkan,Atatürk'ten başka Başbuğ,Atsız Atadan başka bilge,yol gösterici tanımayan,"Ben ne kadar Türksem,Kürtte o kadar Türk;Kürt ne kadar Kürtse,ben de o kadar Kürdüm" (Aramızda bu cümlenin arkasında duracak tek kandaşım yoktur)diyenlerle işi olmayan Ankara Türkçüleri olarak ,kollarımızı sıvadık.Dualarınızla iyi şeyler yapacağız ama kararsısız ! Diyoruz ki,bıraksak vatan peşkeş çekilse,namus kalmasa kızlarımızda,toprak satılsa,Yunan kızlarımızı götürse,biz bilgisayarda kurduğumuz vatanımızı ve rumuzlarımızı korusak ..?
ÜstünTürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla