|
BÖLÜNMELER HAKKINDA!!!!!
Degerli irkdaslarim, malumunuz son günlerde yasanan bölünmeler hepimizi rahatsiz etmistir, bu konuda birkac cümlede ben yazmak istiyorum.
Tarihimizde nezaman bir milli hareket yapilmaya kalkisilsa herzaman birileri tarafindan baltalanmaya calisilmistir. BIzim hareketimiz belli: taviz,yalaka,gevseklik,hainlikleri kaldirmaz. Eger bu tür yanlisliklar yapiliyorsa cizgiden sapilmis yön degismis demektir. Bu duruma gelindigi taktirde ya bulundugumuz yeri temizlemek ve gercek dava insanlariyla yola devam etmek gerekir yada bulundugumuz yerden ayrilarak yola az ama öz bir sekilde tavizsiz bir sekilde devam etmek gerekmektedir.
Önemli olan kendini büyük bir dava insani hisseden kisilerin ayni platformda olmayan gönül birligi yaptigi kisileri karalamamasi ve hakkini vermesidir. Aksi taktirde gercek dava adami olamaz ve inandigi davaya disaridan daha cok zarar vermis olur. Bizler Türk ülküsünü kendisine yol eden Atsizcilar olarak bu hataya düsmeyecegimize inaniyorum. Bu hataya düsen kisiler ancak dünya görüsü dar olan zavalli kimselerdir.
Kimbilir gün gelir birgün gönül birligi yaptigimiz kimselerle(samimi dava adamlari ile) yine ayni yolda bulusuruz, bu yüzden hakaretten kacinmaliyiz.
Günümüzde bircok kisi kendisini Türkcü olarak nitelendirmektedir. Henüz tam anlamiyla ses getirecek bir hareket olusturulamamistir daha yolun basindayiz. Ve henüz yolbasindayken aramiza nifaklarin sokulmasida düsündürücüdür. Budurumda her Türkcüye düsen görev cevresini aydinlatmali ve sahsi olarak elinden geldigi kadar sanal alemde deyil gercek hayatta Türkcülügü yasamali ve yasatmalidir.
Bir hareketi yasatmak icin illaki bir parti gerekmemektedir, zaten siyasetin girdigi her harekette bozulmalar olmustur ve olacaktirda.Önemli olan kisinin bozulmadan yoluna devam etmesidir. BIzler Türkcüler olarak hepimize bircok görev düsmektedir, hareketi yasatmak icin fedakarliktan cekinmemeli ve taviz vermemeliz.
Yazik bülünmek gercekten kimseye fayda getirmez lakin sonuc kacinilmazsa katlanmak gerekmektedir. Gün gelip gercek dava insanlarinin birlesmesi dilegiyle TANRI TÜRK´Ü KORUSUN VE YÜCELTSIN!!![/b]
|