Tekil İleti gösterimi
Alt 09.02.2006, 16:59   #6 (İleti Bağlantısı)
BatiTrakyaliTürkmen
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 146
BatiTrakyaliTürkmen Rss Beslemesi
Alıntı:
Turancı´adlı üyeden Alıntı
Batı Trakyalı Türkmen! Soydaşım bize elbette peştun yobazı ülkücüler daha yakın(!) Elin Uygur'u da kim oluyormuş(!) Bizim için kürtler, Filistinliler, Pakistanlılar, Araplar kardeştir(!)

İşte ülkücüler Türk insanına bu zihniyeti aşılamak sevdasındalar! Biz Türkçüler ise, onların bizim kardeşimiz olmadığını, bizim kardeşimizin, sadece bizim kanımızdan olması gerektiğini anlatmalıyız! Ayrıca ülkücülerde savaşçılık da yok! Öyle sevgiyle, hoşgörüyle bir yere varılmamıştır ve bundan sonra da hiç varılmayacaktır!.. Aslolan her zaman savaşmaktır!..
Turanci Irkdasim bugünkü ülkücüler zaten ülkücü olamazlar, nedeni onlar sanal alemlerde onu bunu tehdit etmekden uyusmuslar ve kari kiz icin bir birilerini bicaklarlar.
Türk Milliyetciligi yapiyorum diye sabahtan aksama kadar cay ocaklarinda otururlar ve kendilerini birsey zannederler.
Birkeresinde bir ülkücü ocagina gittigimde, bana ilk ben bir yunan olarak nasil iyi Türkce bildigimi sordular, bu benim icin bir hakarettir ve kendisinin ne oldugu belli olmayan sözde ülkücü zeka ve bilgisi ile nekadar bir egitimli insan oldugunu belli etmisti.
Onlar Dogu Türkistanin nerden oldugunu zaten bilmiyorlar yada dibinde esir kalmis Bati Trakyayi nerden bilsinler, onlar icin cami, namaz, Islam sentezciligi ve Kürt dügünlerine gidip orada indogerman kizlarina bakmaktir.
Samimi olarak söylüyorum 25 yasima geldim ama cok cahil ülkücü gördüm ve daha Bati Trakyanin nerde oldugunu bilmeyen yada Kerkügün zamaninda bir Türk topragini oldugunu bilmeyen geri zekalilar cok gördüm.
Benim hemsehrilerim azinlikta yetismelerine ragmen onlardan bin kat daha ülkücüdür.
Ülküsüz ve benliksiz gezen sözde bu asalik yobazlar kalkip Bozkurt isareti yapiyorlar, onlara yaziklar olsun diyorum..
Esenkalin
BatiTrakyaliTürkmen adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla