Tekil İleti gösterimi
Alt 08.03.2006, 22:57   #10 (İleti Bağlantısı)
Anti-Ülkücü
Yeni Üye

İletiler: 20
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
BÖRÜ YABGU ırktaşım...Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.Bu bozkurt sesi meselesini es geçelim.Herhalde benim bir kömenimden(fantezimden) ibaret oldu öyle kalsın.İşte diyorsunuz ya bu sesi dinlerken tüylerim diken diken oluyor ben de Tanrı ile bağlanışı(irtibatı) sağlarken bunu bir yardımcı öğe olarak kullanabiliriz gibi düşünmüştüm.Yani bozkurt sesini duyunca gözümün önüne Tanrı Dağı ve orada dolaşan tüm atalarım geliyor.Bu da bende dinsel bir vecd uyandırıyor.Fakat herhalde ne demek istediğimi tam olarak anlatamadım yahut lüzumsuz kömenlere girdim bozkurt sesi meselesi bende kalsın.Yanlız birinci maddede belirttiğiniz insanları inanışlarına,ibadetlerine göre ayırma konusuna birkaç kere daha belirttiğim gibi girmedim ben sadece şamanizm-göktanrıcılık konusunda ibadetimin ne şekilde olması gerektiği konusunda fikir danıştım.Beni bu ibadet konusunda daha fazla aydınlatabilecekseniz sevinirim.

Not:Efendim bu aralar Atsız Ata'nın daha çok 1930,1940 tarihli ve A.İnan'ın malum eski eserlerini okuyordum o yüzden dilimde tesmiye,vecd,zikir,terennüm vb sözcükler kalmış af buyrun.
Anti-Ülkücü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla