|
Siz Hiç Şehit Gördünüz mü?
Siz hiç şehit gördünüz mü? Türkoğlu'nun şehit yüzüne dokunup, alnından öptünüz mü?
Morgdan çıkmış olsa da o aziz naaşın alev alev yandığını hissettiniz mi? Sizin evinize askerler gelip yavrunuzun şehit düştüğünü tebliğ etti mi? Türk bayrağındaki bediniyle iftihar etseniz de yerine konulamaz ızdıraplar yaşadınız mı?
Ben Şehitler Günü için burayı yazılanları okuduktan sonra bu sitedeki Türk evladının yüreğine iman ettim......
Bazen burnunuzdan genzinize agır ve yakıcı bir hava hissedersiniz.Izdıraplı olup da dağları deviremiyorsunuz diye...Bir şehidin ardından işte bunu hissedersiniz.....Ağlayıp sızlanmayı yakıştıramasanız da kendinize, sonra doğan birçok çocuğa şehidinizin adını verseniz de acılarınız dinmez...
Doğuda verdiğiniz şehide yanarken aynı zamanda ayağında kışlık potini olmadan Sarıkamış'a azıcık peksimetle gönderilen Türk evladına da Çanakkale'de canını sizin için hiçe sayan Türk oğluna da yanarsınız.......
Şehitlerimizin aziz hatırasını önünde saygıyla eğilirim....
Bilirim ki onlar için bugün gözlerimizden boşanan yaşlar aslında bir yemindir..Türklüğe hizmette kusur ettiğim gün Tanrı beni kahretsin.
(meliketerken, pkk ile mücadelede üç şehit vermiş bir TÜRK ailesinin evladı.)
|