|
kürt zararlılarının İzmir'de dağıttığı el bildirileri
kürt zararlıları, İzmir'de bildiriler dağıtıyorlar. Geçtiğimiz gün, bir bayan arkadaşın çalıştığı iş yerine camı kırarak taşa sarılmış halde bir el bildirisi atmışlar. Arkadaş da bu bildiriyi bana iletti. Bildiri de yazanlar şunlar.
KÜRT ULUSUNA KENDİ KADERİNİ KENDİ TAYİN HAKKI
VE YAŞASIN KÜRT HALKININ MÜCADELE BİRLİĞİ.
Meydan o kadar boş ki, şerefsizler bildirilerin altına adreslerini ve telefon numaralarını bile yazmaktan çekinmemişler.
Adrres: Yeni Devrede Mücadele Birliğiadına eylem tanbuğa. Sofular Mah. Sofular Cad. Nu:52/3 Fatih/İstanbul Tel: 0 212 531 44 83.
Ben ve arkadaşlarım tüm gün bu telefon numarasını arayarak, köpek soylarını taciz ve huzursuz ettik. Ben köpeklere telefonda dediğim: "Aşağılık köpekler, hepiniz tek tek infaz edileceksiniz" bunu söylediğimde tek yaptıkları, gıklarını bile çıkaramadan telefonu kapatmak oldu. Ne de olsa korkak ve aşağılıklar.
Daha sonra İzmir Emniyeti'ni aradım ve kendilerine konuyla ilgili ihbarda bulundum. Oradaki memur arkadaşa da sorum aynen şöyleydi: "Bu kürtler İzmir'de bildiriler dağıtıyor, haberiniz var mı? memur arkadaş da, "O bildiriyi bize ulaştırır mısınız?" ve köpekleri tehdit ettiğimi söyleyince de, "duyarlılığınız için teşekkür ederiz." dedi. Ben de daha sonra gerekeni yapıp, bildiriyi emniyete ulaştırdım.
Şimdi en azından bu köpekleri huzursuz edelim, uykularını kaçıralım. Meydanın boş olmadığını köpek soylarına gösterelim. Tüm arkadaşlar, yukarıya yazdığım telefon numarasını arasınlar ve duyarsız kalmayıp köpekleri huzursuz etsinler.