Tekil İleti gösterimi
Alt 09.04.2006, 19:20   #3 (İleti Bağlantısı)
akkartal
Yeni Üye

İletiler: 38
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Re: Milliyetçi çözüm

[quote="03MAYIS1944"]AB’ye giriş sürecinden vazgeçtiğimiz, hemen yarın açıklansa ne güzel olurdu:

“Biz Türkiye olarak bağımsız bir devletiz ve öyle kalmağa kararlıyız; yasalarımızı bu temel bakış açısı ile biz yaparız” diyebilsek birde ahhh ahhh

Türkçe’nin saygın yerini yeniden oluşturmanın ilk adımı, “Türkiye’de Türkçe’den başka dil ile eğitim öğretim ve haberleşmeyi yasaklamak” olacaktır.

çok şey mi istiyorum?

Sevgili kardesim, ne yazik ki durum pek de öyle sandığımız gibi değil.
Yani, Türkiye ta 1946 yılından beri, milletimizden gizlenen bir idari şekil ile, ABD'nin aktif güdümünde yönetilmektedir.O ABDki, aynı zamanda Lozan Anlaşmasını da tanımamış, kabul etmemiş olan tek ülkedir. Esasen o tarihten beri (Bilinçli olan her Türk)ABD ile savaş halindedir. Bu çevremizde olanlar, Irak saldırısı vs. esasen Türkyiye yönelik olup, bunu her şekilde farketmeyiz artık. Onlar bizi yönetenleri, bizi yönetenler de bizleri kandirip, duruyorlar senelerdir. ABD, guya Türkiyenin AB'ye girmesini destekliyor, yardımcı oluyor imiş. Oysa, esasen yaptığı, kolumuza veya bacağımıza ikinci bir kelepçenin vurulmasını sağlamaktır. Bizde, kimi Milliyetçi geçinenler de, bundan bayram imiş gibi sevinç duyup, kutlama yapanlar bile olmuştu. Ne kadar acı ve o kadar da gülünç bir olaydır bu...
akkartal Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla