Tekil İleti gösterimi
Alt 10.04.2006, 01:26   #1 (İleti Bağlantısı)
Özge Terken
Türkçü

Özge Terken adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 228
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
SAYIN (!) BAŞBAKAN LUTFETMİŞ

Başbakan Kanal 7'de N.Ilıcak ile yaptığı röportajda "Türkiyelilik" kavramının tuttuğundan dem vurmuş ve "Bizim 780 bin kilometrekare içerisinde yaşayan her insan kendini anlattığı zaman 'Türkiye'liyim' der" demiş...Sonra da "Türk olma noktasında, Türk'üm demekten gocunmayan da 'Ben Türk'üm' der" demiş...

Başbakan lutfetmiş..Sanki Türkler bu ülkede azınlık..Türk'üm demek yadırganacak bir şey..Bugünkü köşesinde bence E. Çölaşan gereken cevabı çok iyi bir şekilde vermiş..

Biz bir kez daha söyleyelim: Sayın (!) Başbakan ne olduğundan gocunan sizsiniz..Biz Türk olmakla iftihar ederiz ve damarlarımızdaki asil kan ile gurur duyduğumuzu dünyaya haykırırız...

Başbakan, aynı röportajda, yurt dışında bulunanlara sorulduğunda 'Türkiye'liyim der' şeklinde ahkam kesmiş..Çok yanılmış.. Başbakanlık nimetlerinden faydalanarak dünyayı gezen görmemiş, cahil ve görgüsüz bu adama kendi imkanlarıyla bir çok ülkeyi gören biri olarak cevap verebilirim.. Yurt dışında kim olduğumuz sorulduğunda "Türk'üm!" diyorum..(Yabancı dilim de var..Ne dediğimi ve karşımdakinin ne anladığını gayet iyi biliyorum).
Tempo dergisi göya bilimsel bir anket yaparak bu adamı milletin "milleyitçi lider olarak gördüğünü iddia ediyor"

Uyanık olmamız lazım..Saygılar.....
Özge Terken Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla