Tekil İleti gösterimi
Alt 12.04.2006, 04:30   #8 (İleti Bağlantısı)
İsenbike
Otağ Yöneticisi

İsenbike adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 454
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Geçen gün bir televizyon programın da, bu malum partinin Diyarbakır İl Başkanı; göstere göstere Diyarbakırspor için artan şiddet olaylarına tepki göstermiş, laf aralarında da hükümete Kürt Sorununu halledemediği için yüklenmiştir.

Olayın esas can alıcı tarafı ise, bu şahışın Kürt meselesinden bahsederken araya sıkıştırdığı sözleridir.İşte MHP'nin Diyarbakır Sorumlusu şahsın övüne övüne, göğsünü kabarta kabarta söylediği sözler;

"Bir Diyarbakırlı, Zaza Kürt karışımı bir ailenin çocuğu olarak şunu söylemek istiyorum. Diyarbakır'ın da MHP'si ve ülkücüleri vardır. İnsanlar medyadan izleyip bu memleketi kötülerken bunları göz ardı etmesinler. Bayrak ve vatan aşkıyla yanan Diyarbakır'ın ülkücüleri de vardır. Eğer bir sorun varsa adımlar atılması gerekir. Ben bir MHP'liyim. Kürt'üm. Benim bir sorunum yok Vatanım Anadolu, Milletim Türk Milletidir. Ben bir Kürt olarak bu ülkede rahat yaşıyorum. Açıkçası hiçbir sorunum da yok. Ama Başbakan Erdoğan birilerini sevindirmek için Kürt sorunu vardır diyorsa bu sorun kendini yeşil sahalarda da, sokaklarda da siyasi arenada da gösterecektir."

Al birini, vur ötekine!!

Senelerdir içlerinde barındırdıkları bu bağırsak soluncanlarını beslemeye devam ederlerse, kendi ölümlerini hızlandırmış olacaklardır.

Türk birliğinin ve yükselişinin önündeki en büyük sorun olan bu zihniyetler, daha fazla nifak saçmadan, genç beyinleri uyuşturmadan, içlerinde besledikleri mikropla birlikte imha edilmelidir!
İsenbike Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla