Tekil İleti gösterimi
Alt 04.06.2006, 18:16   #1 (İleti Bağlantısı)
Ergenekon

Ergenekon adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 129
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
zapsu ve ve bim marketleri

Atabeyler yapılan ilk sorgularında pkk nın en büyük finansörü cüneyd zapsu ve bu haine ait bim marketleri hakkında düşüncelerini şu şekilde açıkladılar:

Yüzbaşı Murat E.: Evinde yakalandığımız Yunis Akkaya"ya bomba ve malzelemeleri, aynı birlikte görev yaptığım Erkut T. ile birlikte, saklaması amacı ile bıraktık. Başbakan Danışmanı olan Cüneyt Zapsu ve sahibi olduğu BİM mağazalarına karşı bombalı eylem düşündük. Ancak daha sonra bu eylemlerden vaz geçtik. Herhangi bir yerden talimat almadık.

Astsubay Erkut T.: Yunis A."nın evinde bulunan patlayıcı düzenekleri ben yaptım. Evde bulunan Glock marka tabancayı Yunis A."dan satın aldım. Cüneyt Zapsu"ya silahlı bir eylem gerçekleştirmeyi düşündüğümüz için bu silahı satın aldım. Ancak bu eylem geçekleşmez ise 10-15 BİM mağazasını bombalayarak, ses getirici bir eylem planladık. Korktuğumuz için vazgeçtik.

Yunis A.: Yüzbaşı E. ile bir araya geldiğimizde, "Ülkede PKK sorunu var. PKK"ya maddi kaynak sağlayan kişilere müdahale etmek gerekir" diye konuştuk. Bana "En büyük PKK kaynağı BİM marketleri ve onun sahibi, Kürt politikaları ile öne çıkan Cüneyt Zapsu"dur. Buna karşı eylem yapmayı düşünüyorum" dedi. Onun isteği ile bazı marketlerde keşif yaptım.

Yazık gerçekten çok yazık vatansever Türk evlatları tutuklandı ve daha mahkemeye bile çıkmadan emin olunuzki cezaları belirlenmiştir, Yüce milletimize ihanet eden aşşağılık kürt köpeği göz göre göre pkkya destek veriyor ve cezası başbakan danışmanı olarak görevlendirilmek, ortadaki ihanet artık pkk veya kürt ihanetini aşmış düpedüz siyasetçi ve bürokratların bu vatanı 3 kuruşa satma noktasına gelmiştir.

İçinde bulunduğumuz bu durumdan artık Tüm Türkler kendilerine görev çıkartmalıdır. Şimdilik yönetim hainlerin elinde ancak hala asıl güç biz Kahraman Türk Milletindedir, yeterki bu gücü nasıl kullanıcağımızı bilelim!!!
Ergenekon Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla