|
az önce bu sahiz(siz)a yolladigim e-posta cevabi;
Mümtaz´er Efendi,
Bana kardesim diye baslamissiniz, ilk önce ona cevap veriyim kardes olmamiz icin ayni kani tasiyor olmaliyiz, buda ayni Milleten gelmemizden gecer. Sizin Türk oldugunuzdan yazilarinizdan dolayi süpheye düsmekteyim. Siz Türkiye müsteregimizdir diyorsunuz yani son günlerde moda olan Türkiyecilik söylemine atifta bulunuyorsunuz oysa ben bu görüsü reddediyorum.
Siz denizin bittigini tek milletten bahsediyorsunuz, Türk`e denizler bitmez ayrica bende tek milleti savunuyorom ancak bu milletin icine sizin gibi gayri Türkler`i sokarak deyil.
Kurdun etrafinda kac kisiyi toplayabilirsin diye sormussunuz, kac kisi toplamam benim icin önemli deyil, önemli olan dogru kisileri toplamak benim icin, sizin gibi suya sabuna dokunmadan yasamak deyil.
Siz ardimizdan vuranlari zorlan kardes diye milletimize yutturmaya calisiyorsunuz bizse milletimizi uyandirmaya.
Milli senboller bir milleti ayakta tutmak icindir demissiniz, siz burda devsirme bir milletten bahsetmissiniz oyasa benim gibi düsünenler Türk Milleti`nden bahsetmektedir aramiza karismis devsirmelerden deyil. Bunun icinde BOZKURT Milli senbolümüzdür.
Bu corafyada devlet sahibi olmak yürek ister demissiniz, Türk irkinin yigitliginden süphenizmi var, illa gayri Türkler`e ihtiyacimiz varmis gibi yazmissiniz. Bizim bu vatani kurarken Türkler´den baska yanimizda kimse varmiydida bugün yasatmak icin birilerine ihtiyacimz olsun.
Damarlarinda asil Türk kani derken idda diye bahsetmissiniz, neden asil kanuimizdan süphenmi var sende yoksa ne yapabilirim, ayrica bu sözü ben deyil Basbug Atatürk`ün savundugunu size hatirlatirim, bu söylemle kürtleri bu bayragin altinda tutamiyacagimi söylemissiniz onlari bu bayragin altinda tutmak istedigimizi kim söyledi hepsi yok olup gitmesinden yanayiz. Osmanli tuttuda ne olduki sanki i´hanetten baska.
Hurafelerden bahsetmissiniz asil hurafe sizin gibi sihniyete sahip kisilerdir.
Türkcülügün bu ülkeyi böleceginden bahsetmisiniz, asil bu ülkenin gercek sahipleri ve gercek savunuculari Türkcüler`dir. Ne ülkücüsü nede baska devsirme görüslerdir.
Kangali yani sonucta bir köpegi senbol olarak öne sürüyorsunuz sadece gayri Türkler´ín gönlünü alabilmek icin. Her senbol milletini temsil eder, bogazina tasma takilabilen evcillestirilen kangal acama Türk Milletine uyuyormu? Oysaki Bozkurtun ne bogazina tasma takabilirsiniz nede evlestirebilirsiniz, bir sirkte arslan,kaplan...vs. hayvanlara rastlaya bilirsiniz ancak bir Bozkurda rastlayamazsiniz. Ayrica tarihimizdeki bir cok efsaneyi nasil görmekten gelebilirsiniz.
Sizin bu düsünceleriniz ilk bakista güzel gözükebilir ancak asil amaciniz Türk Milleti`ni zehirlemekten baska birsey deyildir ayni hocaniz gibi. Bizler bu kardeslik nutuklarindan biktik kahpe kardes olacagina olmasin iyidir.
Bilginizi kendinize saklayin Türk Genclerini zehirlemekten vazgecin aksi taktirde günü geldiginde hesabini veremezsiniz.
Bircok yazida "bizim,bizler" diye kelime kunlandim cünkü sundan emin olunki benim gibi düsünen insanimiz gün gectikce artmaktadir.
Olmasi gereken günümüzdeki gibi gürcü, kürt....vs. kisileri devlet yönetiminden uzaklastirmak ve sadece Türk olanlara söz hakki vermektir. TÜrkiye Türkler`indir.
Terbiye sinirlarini asmamaya calistim cünkü buna degmezsiniz.
ASIL TÜRK; ACIMA DUYGUSU INSANLIK VE DEMOKRASI SENIN VUCUDUNA ENJEKTE EDILMIS BIR HASTALIKTIR, BU HASTALIGI SÖKÜP ATAMADIGIN SÜRECE HASTA YATAGINDAN KURTULAMAZ HERGÜN BIR PARCANI KAYBEDERSIN VE SONUCTA KACINILMAZ OLUR!!!!!!!!!!!!!!
|