Tekil İleti gösterimi
Alt 25.06.2006, 13:28   #1 (İleti Bağlantısı)
Kara Ozan
Yeni Üye

Kara Ozan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 34
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
System of a down-Ermeni Köpeğinden Türk Irkına Karşı Video

Aldığım eposta iletisi öfkeden köpürmeme yettide arttı bile."Uyan Türk Budunu!" cümlesinin anlamını daha iyi kavradım.İletiyi aynen aktarıyorum.

"System of a Down, 1993 yılında Los Angeles, Amerika Birleşik Devletleri'nde kurulmuş bir alternatif metal müzik grubudur.
Grup üyelerinden Serj Tankian'ın, Daron Malakian ile stüdyo kaydı sırasında tanışmasıyla birlikte grubun temelleri atılmıştır. System of a Down, müziğinde Ermeni kültürü ile metal müziği birleştirerek eserler sunmuştur.

Toxicity adlı albümlerinde, Onno Tunç'un kardeşi Arto Tunçboyacıyan ile birlikte çalışmışlar ve albümün son şarkışı olan Aerials'tan sonra gizli parça olarak Arto adlı müziği eklemişlerdir. Sonradan, Serj Tankian ile Arto Tunçboyacıyan SerArt adında, Ermeni ögeleri içeren bir albüm yayınlamışlardır.

Ayrıca, grubun resmi internet sitesinde verilen bağlantılar ve "Global Action" ismiyle düzenlenen bölüm ile "Ermeni Soykırımı" tezini savunan sitelerin reklamı yapılmaktadır. Türk ve Türkiye karşıtlığıyla da ayrıca bilinirler ve bu ayrıntıyı bilen Türkler tarafından da Ermeni Irkçılığı yapmakla suçlanırlar.

2006 yılındaki bir konserlerinde biletlerin üzerine "Türkler ve Köpekler Giremez" yazdıkları iddia edilmektedir. (Akşam Gazetesi, 7 Haziran 2006)Bu haber doğrulanmamış, dahası SOAD tarafından reddedilmiştir.

Ünlü heavy metal grubu Slayer'in bir yurtdışı konseri sırasında alt grup olarak sahne alan System Of A Down'un hazırladığı biletlerde, 'Köpekler ve Türkler giremez' yazısı büyük tepki çekmişti. Slayer'in 2004 İstanbul konserinde alt grup olarak Türkiye'ye gelmesi beklenen Systeam Of A Down, Türklerin tepkisinden korktukları için konsere gelmemişti. System Of A Down grubu Serj Tankian (vokal+keyboard) , Daron Malakian (gitar+vokal) ve Shavo Odadjian (bass) ve John Dolmayan'dan oluşuyor."

Gördüğünüz gibi Arto ve Onno Tunç (geberip gidene kadar) aynı zamanda ülkemizde yaşayarak para kazanıyorlar,bizim saf gençlerimizde ne güzel müzik yapıyorlar diye gidip bu soysuzların kaset,cd,albümlerini alıyorlar.
Şarkıda Başbuğ Atatürk'e ve Türk büyüklerine çirkin ithamlarda bulunuyorlar.Ben videoyu seyrettikçe kinlendim,kinlendikçe öfkelendim.
Ah ulu ve yüce atalarım!Ermeni denen bu yılanı neden tam olarak dünya sahnesinden silmediniz?
Kara Ozan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla