Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 19.11.2007, 17:44   #1 (İleti Bağlantısı)
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır

Kuvvacı - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 55
Kuvvacı Rss Beslemesi
27 Ülke Türkleri "Kötü" Öğretiyor

Genelkurmay'ın yaptırdığı araştırma, AB üyelerinin de arasında bulunduğu 27 ülke ders kitaplarında Türkler için "tecavüzcü, asalak işgalci" gibi hakaret içeren ifadeler kullanıldığını ortaya çıkardı..

Genelkurmay Başkanlığı'nın 27 ülkenin yüzlerce ders kitabında yaptığı araştırma, AB üyeleri dahil pek çok ülke ders kitabında Türklere yönelik öfke ve önyargı dolu ifadeler bulunduğunu ortaya çıkardı. Tüm kuşaklara Türkler; işkenceci, namus düşmanı olarak öğretiliyor. Hatta Almanya'da imla kılavuzunda Türk kelimesi 'sahtecilik yapan' olarak tanımlanıyor. "Dış Ülkelerin Ders Kitaplarında Türkler ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti Aleyhinde Tespit Edilen Hususlar Dokümanı" adlı araştırmada, Finlandiya'dan ABD'ye, Gürcistan'dan İtalya'ya kadar ülkeler incelendi. 568 dokümanda rastlanılan Türkiye aleyhine paragraflara en çok 92 alıntıyla Suriye'de rastlanıyor. Suriye'yi 65 alıntıyla Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, 50 ile Bulgaristan, 43 ile Bosna Hersek Federasyonu, 39 ile Rusya izliyor.

ABD
Ermeni soykırımı iddialarına geniş yer verilen ABD'de hakaret içeren döküman sayısı 11... Genel olarak kullanılan bazı hakaretler ise şöyle...
* Şeytanın askerleri
* Sahtekâr, manevracı
* Asalak
* Tecavüzcü
* İşgalci
* Yağmacı
* Atilla'nın barbarları
* Diktatörlük

BALKANLAR..
* Arnavutluk İlköğretim 8: Türkler nerede olduğunu öğrenince seni köle yapar, annenin de ırzına geçer.
* Bosna Hersek İlkokul 7: Osmanlılarda yolsuzluk, şiddet, soygunlar ve asalaklık idarenin temel unsurlarıydı. Bu durum, çoğunlukla hayatta kalma mücadelesi veren itaatkâr nüfusun ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimini imkânsız hale getirmiştir.
* Makedonya Lise 1: Osmanlı'da direnişçiler asılıyor, kazığa çakılıyor veya derisi soyuluyordu.
* Hıristiyanlar pazarda satıldı

UKRAYNA..
* İlköğretim 7 Ortaçağ Tarihi: Hasan Paşa, Hırvatistan'a sefer düzenlemiş ve İstanbul'a 300 Hıristiyan eseri getirmiştir. İkinci gün sabah kölelerin onda birini sultana götürmüş, geri kalanları pazara yollamışlardır. Bu pazarda Hıristiyanların nasıl satıldığını müşahade etmek, hüzün vericiydi. Birisi anneyi, öbürü de çocuklarını, birisi küçük oğulları, öbürü de kızları satın alıyor, bütün yakınlar bir daha görüşmemek üzere birbirinden ayrılıyordu...
*Türkler 300 bin Ermeni'yi katletti

ERMENİSTAN..
* Ortaöğretim Tarih: 1894 yazında Türkler, Sason bölgesini yakıp yıkmışlardır. 10 binden fazla insan öldürülmüştür. 1895 ilkbaharında Konstantinopol, Erzurum, Sebestiya, Van, Beyazıt ve diğer bölgelerde oturan Ermeniler öldürülmüştür. Erkekler, kadınlar, ihtiyarlar ve çocuklar hunharca katlediliyordu ve evler ateşe veriliyordu. 1894-1896 tarihleri arasında gerçekleştirilen katliamlar sonucunda toplam 300 bin Ermeni öldürülmüştür.

*Tarih Sosyal Bilimler Öğretmen Eğitimi (Virginia): Aşağıdaki bilgilerin ışığında diğer soykırım örneklerini tanımlayınız.
-Osmanlı İmparatorluğu liderleri tarafından Ermenilere,
-SSCB'de Stalin tarafından köylülere, memurlara ve askerlere,
-Kamboçya'da Pol Pot yönetimi tarafından halka,
-Ruanda'da Hutular tarafından Tutsi azınlığa...
Türk ordusu işkence yapıyor

ALMANYA..
* İlköğretim 5-6 Çevre Bilgisi: 5 bölgede yaşayan Kürtler devlet kurma arzusundadır. Türk askerleri aileleri bölmekte, işkence yapmakta.
* İlköğretim 7-8 Sosyal Bilgiler: Türkiye Cumhuriyeti milliyetçilik temelinde kurulmuştur. Türk ordusu işkencecidir.
* İlköğretim 6 Coğrafya: İtalyanlar ve Türkler olmasaydı kim bizim çöpümüzü toplar, caddelerimizi süpürürdü?
Kadınlar namusu için nehre atladı

YUNANİSTAN..
* İlköğretim 6 Tarih: 1821 yılında başlayan ayaklanmanın ikinci yılında Türkler Yeni Zalongo'yu (Yunanistan'ın Adriyatik kıyılarında küçük bir yerleşim birimi) ele geçirdi ve masum halka rağmen yağmaladı. Kadınlar kölelikten ve namuslarının kirletilmesinden kurtulmak için, Arapiça Şelalesi'nden atlamayı ve boğularak ölmeyi tercih etti.
Hıristiyanım dedi zindana attılar

GÜNEY KIBRIS..
* İlköğretim 5 Din: "Ben Hıristiyan doğdum, Hıristiyanım, Hıristiyan öleceğim." Bu sözlerden sonra Türkler onu zindana attılar ve birkaç gün sonra yaşamı tüyler ürpertici bir şekilde sona erdi...
* İlköğretim 6 Tarih: Eğer bunca anneler ağlıyorsa bunun suçlusu Türklerdir. Bana süt içirip büyüttüğün kulübemize bir Türk'ün efendi olmasına kalbim dayanamıyor, tahammül edemiyorum.
Kürt haklarına yasak getirildi

FİNLANDİYA..
* İlköğretim - Büyük Ansiklopedi (Yardımcı kaynak): Kürt nüfusun yarısının yaşadığı Türkiye'de, okullarda ve iletişim araçlarında Kürt dilinin kullanımı yasaklanmıştır ve ulusal hakların artırılması girişimleri de bastırılmıştır. Kürdistan İşçi Partisi PKK, Türkiye'de 1984 yılından başlayarak bağımsız Kürdistan'ı kurmak için silahlı özgürlük savaşı yürütmüştür ve kargaşa ortamında binlerce insan ölmüştür.
Kuvvacı adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.11.2007, 17:54   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

bayezid - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 2
bayezid Rss Beslemesi
TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR sözü bu konuya en iyi cevap olacaktır!!! Türkler kadar merhametli,cesaretli,namusa önem veren bir ırk yoktur,bunu geçmiştede çekememişlerdir yarında çekemeyecekler.
bayezid adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.11.2007, 18:53   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

MertCesurTürk - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 77
MertCesurTürk Rss Beslemesi
Suçlamaların hepsi etnik kökene değil dini inançlara göre yapılmış yani ben Türküm sende Türk olacaksın olmam diyen öldürülmemiş ben müslümanım sende müslüman olacaksın diye suçlamalar atılmış islam dini her şekilde başımıza bela açıyor Türklerin dini değil Türkler bu dine 4 elle sarılıyor neden bu suçlamalar suudiler araplar için yapılmıyor Türk milleti uyanacak kudretini yitirmeden uyanmalı....!
TENGRİ TÜRK'Ü KORUSUN

MertCesurTürk adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.11.2007, 00:58   #4 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 27
tunas_turan Rss Beslemesi
Yüzyıllardır dindiremedikleri kuyruk acısından böyle yapıyorlar. Ezik olmanın dışa vurumu bu. Ama bu adım atmamamızı gerektirmez. Milletini, vatanını, ülkesini seven adım atar.
tunas_turan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.11.2007, 04:02   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Efe Sumen - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 61
Efe Sumen Rss Beslemesi
Bizim talihsizliklerimizden birtanesi de bence bizi dünyanın daha cok osmanlı gözüyle tanıması,bilmezler ki asıl Türk insanın adabıyla,aile yapısıyla,karakteriyle dünyanın en asili oldugunu
Su devirde bile hala Türkleri 4 karıyla evlenen,Türkiye deki kadınların hepsinin kara carsaflı ninjalar oldugunu zannedenler var,tabii yönticilerininde islerine bunlar geliyo
Bende suanda Bulgaristan da ögrenciyim burdada aldıkları egitim dolayısıyla bizlere önyargılı davranan tipler var ama burayada krtler akın edince anlamaya basladılar neyin neoldugunu
Efe Sumen adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.11.2007, 19:04   #6 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 50
Ankara Rss Beslemesi
Alıntı:
Efe Sumen´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bizim talihsizliklerimizden birtanesi de bence bizi dünyanın daha cok osmanlı gözüyle tanıması,bilmezler ki asıl Türk insanın adabıyla,aile yapısıyla,karakteriyle dünyanın en asili oldugunu
Su devirde bile hala Türkleri 4 karıyla evlenen,Türkiye deki kadınların hepsinin kara carsaflı ninjalar oldugunu zannedenler var,tabii yönticilerininde islerine bunlar geliyo
Bende suanda Bulgaristan da ögrenciyim burdada aldıkları egitim dolayısıyla bizlere önyargılı davranan tipler var ama burayada krtler akın edince anlamaya basladılar neyin neoldugunu
Bence hepsini biliyorlar ama işlerine gelen o. Bizim Milli(!) Eğitim Bakanlığımızın işine gelen de bu sanırım. O kadar sene tarih okuduk ortaokul ve liseden aklımızda ne kaldı, bi düşünmek lazım. Yani o 27 ülkeden önce kendi ülkemize bakmamız lazım. Düşünsenize Türk Piramitlerini 26 yaşında ve bu otağda öğrendim. Osmanlı öncesi Türk Tarihi için araştırma yapmam gerekiyor çünkü Yavuz, Fatih gibi öğretilmedi bunlar, hatta yavuzu bu otağda tanıdım ben...Bunlar utanç kaynağı gerçekten.
Bize verilen eğitim bile Türk'ü övmüyor ki onlar bizi kötülemesin.
Zaten en milli hükümet, en milli parti Milli Eğitim Bakanlığı'nı ve MİT'i millileştirmesinden belli olur bana göre.

Bu arada ilgi alanına giren varsa, MEB'nin ne kadarının abede, ne kadarının abe kontrolü altında olduğunu öğrenmek için Mahiye Morgül'ün 'Milli Eğitimde Emperyalist Kuşatma' adlı kitabını şiddetle tavsiye ediyorum. Hatta tüm üyelere tavsiye ediyorum.
Ankara adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.11.2007, 02:20   #7 (İleti Bağlantısı)
BAŞBUĞ'UN ASKERİ

tanrıkut ilteriş - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 87
tanrıkut ilteriş Rss Beslemesi
Tarih sayfalarına bakan objektif tek tük yabancı yazarlardan bile bazıları şöyle der:Tarihe iki kere huzur gelmiştir,biri Osmanlı biri de Roma imparatorlukları sayesinde.Düşman veyahut bize karşı nötr devletlerin tutumları, tarihi çarpıtarak Türkleri karalamaları; tarihi değiştirmeyecektir.Şunu da unutmamak gerekir Osmanlı bir Türk devletiydi fakat Türk soylu kişiler tarafından yönetilmedi,eğer Türk soylu kişiler tarafından yönetilmiş olsaydı bu durum böyle süre gelecekti.Dünyanın kana bulandığı 21. yüzyılın modern dünyasında hala barış hüküm sürüyor olacaktı!!!
Alt 23.11.2007, 02:43   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ALPAGU AKBÖRÜ - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 339
ALPAGU AKBÖRÜ Rss Beslemesi
Avrupalının Kuyruk acısı bambaşka bir acı olsa gerek.

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler