Üstelik bu oy avcisi kürtcüde kesinlikle Türk tipi yok.
Bir cok resmini inceledim ve özellikle kafatasi yapisi hic hosuma gitmedi. Safkan Türkler'de belirgin bir sekilde öne cikan brakisefal ölcümleri bu Agar denen kürtcüde yok. Ilk bakista kürt oldugu anlasilmayabilir ama bu da büyük ihtimalle melezliginden kaynaklaniyor.
Neymis efendim? Terörü Agar bitirmismis. Yahu bunun dönemi kürt terörünün en azgin dönemi degilmiydi? Senin o sira görevin neydi de "terörü ben bitirdim" diyebiliyorsun? Dagda sen mi savastin? Sen yüce Türk milletini kendin gibi cahil ve ahmak mi saniyorsun? Türk milleti senin ve kürtcülük/kürdofillik yolunda yoldasi oldugun Tayyip'in de cezasini verecek! Hic merak etme!!!
Not: Eger bu Agar'a oy vermeyi düsünenler varsa, onlar bu saatten sonra Türklük düsmani olmuslardir!
Özellikle ciftci kandaslarimiza sesleniyorum. DYP halk arasinda "köylünün partisi" olarak bilinir ve bu yüzden icraatlara bakmadan köylü olan kandaslarimiz gözü kapali bir sekilde mühürü DYP'ye basar. (Bu gelenek Demirel'den beri devam ediyor) DYP'nin tek potansiyeli bunlardir. Sakin DYP'ye oy vermeyin. Köylerimiz Türklügün yasandigi ve yasatiligi yerlerdir. Oysa bu adam ülke yönetimini ele gecirse Tayyip ten de daha fazla kürtcü kesilir ve ülkemiz kürtlesmeye devam eder! Bu hataya düsmeyin!
<<<IRKCILIK>>> DIYEN YÜREKLER BIRLESSIN!
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSIN!