Tekil İleti gösterimi
Alt 30.10.2006, 17:29   #1 (İleti Bağlantısı)
ilbilge
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 7
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Kırgız misyonerleri...

Arkadaşlar misyonlerler ellerini kollarını sallaya sallaya geziyorlar.Biz Tükkistanlı arkadaşlarımıza gereken özveriyi gösteriyoruz ancak bence çok çok dikkatli olmak gerek.Çünkü bizim yardımlarımız hangi davaya hizmet ediyor onu çok iyi bilmek lazım.Bir vakfın bünyesinde 2 yıldır çalışmaktayım.Ve benden Kırgız Türkçesi öğrenmek isteyen bir abim yardım istedi.Bende ünv.tede yüksek lisans yapan bir Kırgız Türkü arkadaşımla buluşturdum.Dil öğrenenen abim ve ismini veremeyeceğim kırgız arkadaşımın süleymaniye'den ist.ünv.ne doğru giderlerken 2 Kırgız Türkü bayanla karşılaşmışlar.Ve bir süre sonra sohbet ilerleyince anlamışlarki bayanın biri misyoner ve arkadaşı ise 1 hafta önce hristiyan olmuş bir kız.Misyoner bayan bir üniversitede doktora yaptığını söylemiş.Ve kırgızistan başkonsolosluğunda bazen çeviriler yaptığını söylemiş.8 kardeşi olduğunu ve burada burslu okuduğunu söylemiş.Bu ister istemez insanın kafasında birtakım soruların doğmasına neden oluyor.Abim ve ben kızlarla irtibatı koparmamk için elimizden geleni yapıyoruz.Ancak tahmin ediyorum ki 2 kişiyle sınırlı değil.
Tanrı hapimizin yardımcısı olsun.
ilbilge Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla