Tekil İleti gösterimi
Alt 16.11.2006, 17:40   #4 (İleti Bağlantısı)
METEHAN
Türkçü

METEHAN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 125
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Bu yiğit askerlerin memleketleriyle ilgili çeşitli söylemler var ama önemli olan yaptıklarıdır. Bu resmi her gördükçe duygulanıyorum. Ne kadar ansak ne kadar arkalarından dua göndersekte az. Çünkü bugün her birimiz ailemizle sıcacık yuvamızda, bayrağımızın altında hürce oturabiliyorsak bu resimde görülen ve görülmeyen nice binlerce cesur Türk askerinin sayesinde olmuştur. Hala sınırlarımız korunup bayrağımız inmediyse onuda bugünki askerimize borçluyuz. Her birimiz evlatlarımızı ya da yakınlarımızı zaman zaman şehit mezarlıklarına götürüp tarihimizi anlatmamız gerekir. Anlatalım ki bugün ülkemizde olduğu gibi şuursuz bir nesil yetişmesin. Hayvandan farkı olmayan bu şehir züppelerini gördükçe vicdanım sızlıyor. Kızlarımızın narinliklerinden, erkeklerimizin yiğitliklerinden eser kalmadı. Bugün Atatürk'ü bile düzgün tanımayan, anlatmayan ve Türk tarihini Osmanlı ile sınırlandıran eğitimcilerimiz varsa çocuklarımızın bu durumda olmaları gayet normaldir. Ama ben sineye çekemiyorum. Lütfen hepimiz duyarlı olalım. Evlatlarımızı iyi yetiştirelim. Geleceğimizi bozulmamış bir kana ve bilinçli bir nesile bırakalım.

Teşekkür ederim.
METEHAN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla