|
Türkçü
İletiler: 53
|
Aşağıdaki yorumlar internethaber.com daki çapulcuların ve kıroların yorumlarıdır.
YORUM OKU
mahirsazil 24 Kasım 2006 Cuma 14:55
genişlik
niyet hayırsa akibet de hayırdır
Veli ÇINAR 24 Kasım 2006 Cuma 14:55
işte gerçek ülkücü
bende bir zamanlar mhp' nin içinde idim fakat yanlış uygulamalarını değiştiremeyeceğimi anlayınca ayrıldım bu kolay olmadı sanki bir mafyaya girmişim çıkarsam öldürüleceğim gibi davranışlar gördüm hatta tek tek gelmeye korktukları için 3 kişi saldırdı e haliyle dayağı yedik o kardeşimi tebrik ediyorum ha unutmadan ben müslüman bir Türk'üm hayırlı günler
Mehmet Gürevin 24 Kasım 2006 Cuma 15:02
Hala Millet Kavramını Anlatıyoruz. Of.
"Ya Sev Ya Terket"i anlamayamayan sığ düşünceliler
"Kürt ne kadar Kürt'se bende o kadar Kürtüm,Türk ne kadar Türkse Kürte o kadar Türktür"ü anlayamayan sığ düşünceliler
Alparslan Türkeş Başbuğumuz ve Ülkücü camiaya Faşist demeye varacak kadar karanlıklar içindedirler.
Yukarıda ki iki sözünde sahibi Başbuğumuz ve onun çizgisinden bir milim bile şaşmayan Bahçeli, Yüce Türk Milleti'nin onurlu geleceği için çalışmışlardır.
Hala üzerimizde oynanan oyunları göremiyormusunuz ey MİLLİYETÇİ mille
KARANLIK 24 Kasım 2006 Cuma 15:04
TEBRİKLER
EVET DOĞRU BİRŞEY YAPILMIŞ İLKÖNCE KİŞİYİ TEBRİK ETMEK İSTERİM. ÇÜNKÜ ÇANAKKALE SAVAŞINDA VE SADECE ÇANAKKALE SAVAŞI DEĞİL BİR ÇOK SAVAŞTA TÜRK LER VE KARDEŞLERİMİZ OLAN KÜRTLERLE BERABER SAVAŞTIK. ONLAR BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİLER ÇÜNKÜ ARTIK ONLARLA AYRIMIZ GAYRIMIZ KALMAMIŞ KIZ ALMIŞIZ KIZ VERMİŞİZ AKRABA OLMUŞUZ
haluk erkan 24 Kasım 2006 Cuma 15:04
barış
barışı sağlamak için birbirimize saygı duymak lazım.geç kalmış bir hareket.
kemal kayali 24 Kasım 2006 Cuma 15:05
nihayet
mademki kürtlerin türkce bimedigi icin bu belgeseli yapmissin nede kürtlerin dillerini gelistirme,anladigi dilden egitim görme onlarinda ayri bir halk oldugunu kabul etmiyorsun. zordayke kardesin ama kürt hakkini isteyince tererüt oluyor degilmi. ne olursa olsun hic bir sey inanacimizi yok edemez vede yenemez.topraga düsen her gencimiz özgürlüge giden yolda bir kilometre tasidir.
Kadir Türkyilmaz 24 Kasım 2006 Cuma 15:06
Ben bir ülkücü olarak
bu durumu iyi degerlendiriyorum. zaten bizim kürt ayrimi yapmiyoruz. bu ülkeyi seven herkes e kapimiz acki.
ali dürüst 24 Kasım 2006 Cuma 15:08
güzel düşünülmüş
gerçekten güzel düşünülmüş teşekkür ederiz..Çanakkalede bu Millete ihanet etmeyen Kürtlerdir bunu unutmayalım Onlarda bu vatan için şehit vermiştir...birileri iki milleti birbirine kırıp sokaklara dökülmesini istiyor ama inşAllah başarayamacaklar...teşekkürler Mehmet Güngör..
Veronica Wood 24 Kasım 2006 Cuma 15:15
GAYET GÜZEL BİR PROJE – (2)
Ahali her nedense olmuş, "kraldan fazla kralcı"; bundan 17 gün önce TÜRKEŞ'in torunu Sn. Onurhan HOMRİŞ ile MHP'liler olarak akşam yemeğinde idik.
*
Şu andaki MHP'li yöneticiler de Sn. BAHÇELİ'nin yöneticileri olduğuna göre, acaba Onurhan Bey, davetimize ne için icabet etti?
*
Ve ne için, herkesle sohbet etti ve gayet mutlu bir şekilde geceden son ayrılanlardan birisi idi?
(devamı var) ./3
Veronica Wood 24 Kasım 2006 Cuma 15:15
GAYET GÜZEL BİR PROJE – (1)
MEHMET GÜNGÖR’ü tebrik etmek lazım. Özellikle de gençlerimiz arasına nifak ekerek milletimize bugünleri yaşatan emperyalist güçlere ve misyonerlerine tokat gibi cevabi bir proje.
*
Yazının içeriğinde de olduğu gibi, bugüne kadar söylenen, yazılan "MHP'den TÜRKEŞ'e yakın olduğu için DEVLET BEY yüzünden ayrıldı" cümlelerini ve kinayeleri anlamış değildim ve halen de değilim.
(devamı var) ./2
Veronica Wood 24 Kasım 2006 Cuma 15:16
GAYET GÜZEL BİR PROJE – (3)
İnsan tasvip etmediği bir liderin, yöneticileri ile birlikte olur mu?
*
Hadi şimdi de TÜRKEŞ’in torunundan da, daha TÜRKEŞÇİ olduğunuzu ispat eden yorumlarınızı döktürün de okuyalım.
*
Kürşat Harekatçılar, de gidin kendi partinizi karıştırın... mixerlar sizi...
Secaattin YILDIRIM 24 Kasım 2006 Cuma 15:23
sağolasın mehmet bey
KATIKSIZ BİR TÜRK OLARAK SİZİ YÜREKTEN KUTLUYORUM."TÜRK KÜRT KARDEŞTİR İNANMAYAN KALLEŞTİR."ORTAK TARİH VE KÜLTÜR BİLİNCİNİN BAZILARINA HATIRLATILMASI AÇISINDAN TAKTİRE ŞAYANDIR.KESİNLİKLE PKK TERÖRİSTİNİ, SEMPATİZANINI, YARDIM VE YATAKLIK EDENİ RAHATSIZ EDECEK OLAN BU DAVRANIŞIN ÜLKÜCÜLERDEN GELMESİ MANİDARDIR.
SEVGİLERİMLE..
McFly 24 Kasım 2006 Cuma 15:30
son zamanlarda duyduğum en harika haberlerden biri
inanın bunu duyarken yadırgamadım..aksine evet sonunda birlik oluyoruz dedim...ben kürt deilim ama özellikle ülkücü kesimden böylesine bir proje inanın tüylerimi diken diken yaptı...keşke kürt kardeşlerimizde kürtçe bir atatürk belgeseli çekseler..dün gecede fethullah güven'in camii yanlarına cemevi yapılmasını bu iki kesmin müslüman olduğunu, aynı yere ibadet edildiğini ve herzaman yanyana olmaları gerektiğini söylediği haberini okumuştum...CANIM TÜRKİYEM...EY ATAM..SANIRIM BAŞARIYORUZ...
Yılmaz YILDIZ 24 Kasım 2006 Cuma 15:31
İşte bu
Sadece kürtçr değil her dilde yayımlansın.Güzel bir proje.Baştuğ Bahçeli Sayın Güngör ü saflarına davet etmelidir.Unutmak da yok affetmek de...
HAKANKAPLAN 24 Kasım 2006 Cuma 15:35
ÜLKÜCÜLERE FAŞİST DİYENLERE DUYURULUR
her fırsatta ÜLKÜCÜ gençliğe faşist diyen solcu ve akpli kesim haberi DİKKATLİ OKUYUN
ülkücüler HİÇ BİR zaman faşist olmadılar olmazlarda
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
REHBER KURAN HEDEF TURAN.
döne kayhan 24 Kasım 2006 Cuma 15:37
Hela olsun
Bu savaş hepimizin savaşı idi. Kürt analar bacılar babalr türkçe bilmedikleri için onlarla ortak bağımız kopmıştu. Madem türkçe öğretemedik o zamanda ortak kültürümüzü yanlarımızı onarın dilinde onlatmalıyız. ÇÜNKÜ ONLARLA EN BÜYÜK BAĞIMIZ DİN VE ORTAKKÜLTÜR.
Fe M i Sa 24 Kasım 2006 Cuma 15:37
ALLAH RAZI OLSUN
İşte bu biz ÜLKÜCÜLER Bu vatanda yaşayan herkesi seviyoruz biz sadece bölücülük yapanlara karşıyız YAŞASIN TÜRK KÜRT KARDEŞLİĞİ
Kutlu Töre 24 Kasım 2006 Cuma 15:41
...
Habere gelince yapılan olumlu bir projedir. İnşallah güzel bir senaryo ile iyi bir belgesel gerçekleştirilir.
Muhammed Eraslan 24 Kasım 2006 Cuma 15:41
MHP ölarak
Böyle gelismelere önem vermeleri Türkiyenin birligi icin cok önemli.
umarim ülkücü camia bu gibi hizmetleri destekler ve yenisinide kendileri eklerler.
can levent 24 Kasım 2006 Cuma 15:48
çok yerinde bir başlangı
Sayın Güngör güzel ülkem adına doğru bir bağlangıç yapmış, haydin vatanseverler biz de elimizden geldiği kadar, mesepler, politik kamplar ve daha ne kadar daha bölünmüşlüğümüz varsa hepsi için birleştirici adımlar atalım, inanıyorum ki karşı taraf ta kötü insanlar değil. Oldu bir kere uzatmayalım, yetmiş milyon elli dev bir yumruk sıkalım, boşa çıkaralım tüm oyunları. Yaşanası bir yer olarak kalsın ülkemiz yarınlara.
kolay gelsin.
Kurthan Bey 24 Kasım 2006 Cuma 15:52
Herkesi kucaklayın...
"Önce sağınıza bakın, sonra solunuza bakın, yine sağınıza bakın ve herkesi kucaklayın..."
Davamız sadece bölücülükle...
Saygılar,
seref kizilgol 24 Kasım 2006 Cuma 15:56
MEHMET ABİ BİLİR.
Bu Mehmet Güngör'e biz üniversite yıllarında MEHMET ABİ derdik.Bir gurup içinde böyle lakap alabilen birkaç değerli kişiden birisidir.
Mehmet abi bu ülke için doğruları yanlışları bilir.
İnşaAllah yakında bu destan BİLGİSAYAR OYUNU halinde de yayınlanır.
Böyle güzel başlangıçları sağa sola çekmeden destek olunmalı ki bu ülke saygınlığı BİRLİK VE BERABERLİĞİ artsın.
Efe KARAHANLI 24 Kasım 2006 Cuma 15:59
ccc
Ülkücü hareket engellenemez...EFE
umay 24 Kasım 2006 Cuma 16:08
çooooooooooooook güzel
çok güzel bir proje. türk-kürt ayrımı yapanlara kapak olsun çünkü kuruluş savaşında bile beraber savaştık
EKREM KAYAALP 24 Kasım 2006 Cuma 16:14
MÜKKEMEL BİR PROJE
Harika süper başarıların devamını bekleriz helal sana gercekten tükce bilmeyen bir sürü kurt var bunları bilgilendirmek lazım harika bir sey
TAYFUN ÖZKAYA 24 Kasım 2006 Cuma 16:19
falan filan
Gerçekten güzel bir proje, din.dil.ırk ve cinsiyet ayırımı olmaksızın, bu topraklarda kardeşçe yaşamak,onurlu ve dürüst olarak çalışmak ve kaynakları hakça paylaşmak kadar güzel bir şey varmı.Bu cümleleri 1989 tarihinde sayın Erdal İnönüden duymuştum.O tarihte vatan haini ilan edilmişti, fakat şimdi doğru söylediğini duymak ve aynı görüşleri ülkücülerden duymak çok güzel.Bu vatan bizim, Özgürlüğümüzü ve tam bağımsızlığımızı birlikte kazanacağız.
ridvan cetinkaya 24 Kasım 2006 Cuma 16:23
iste bu,iste böyle,simdi tam zamani
gercekten cok gec kaldik sayilmaz,bu projeyi meydana getiren herkesten allah razi olsun,bütün ser ve serefsiz kisilere tokat gibi gelmistir bu proje, biz her zaman böyle olmaliyiz,biz yüzyillardir bu topraklarda beraber yasadik,bu vatan icin canlarimizi verdik vede vermeye devam edecegiz allahin izni ile,bizi hic kimse bölemedi bölemeyecek yeterki biz birbirimize simsiki sarilalim düsmanlarimizi catlatalim,yeni dogmus yeni dünyaya gelmis gibi sevincliyim,yasasin türk ve kürt kardesligi.saygilar.
osman genci 24 Kasım 2006 Cuma 16:32
kardesligin adi baris olsun
kurt kurttur turk ise turktur.ama vatan birdir.Edirneden kars'a ama ne yazik ki vatanimizin degerini otuzbin sehit verdikten sonrs ogreniyoruz,neyse zararin neresinden donulirse kardir hesabi,DELIN CANLAR BIR OLALIM,BU KIRLI SAVAS BITSIN,
osman genci 24 Kasım 2006 Cuma 16:35
acaba ne kadar samimi
tabi cok guzelde simdiye kadar neredydiniz,simdiye kadar neden kurtce diye bir dil yoktu haaa
mehmet ulugtürk 24 Kasım 2006 Cuma 16:36
Niyete göre olsun sonu..
Niyetleri neyse sonuçlarıda o olsun..
Eğer ki halis niyetle ve gerçekten bir destanı anlatmak istiyorlarsa amenna, yok altında aşka şeyler varsa sonucunada katlanırlar. Hayırlı bir sonuç olması dileğiyle..
ahmet heja 24 Kasım 2006 Cuma 16:44
siyasetin bir parcasi
siz once kürtlerin kendi dilinde konuşmalarını yayin yapmalarin bi tv kurmlaraini engelemeyin biz biliyoruz çanakkalyi zaten maden o insanlar kol kola savştı neden eşitlik yok neden kürtlük inkar edliyor boyle bi milet yok deniliyor?
Memet Mert 24 Kasım 2006 Cuma 16:54
Tebrikler
Mehmet Güngör kardeşimiz gerçeği görmüş ve gereğini yapmaktadır. tebrik ederim. darısı ırkçılık yapan ve bu güzel ülkemize bölme eşiğin getiren diğer ülkücülerin başına. inşallah onlarda yalnışlıklarından ve kürt işçilerini linç etme girişimlerinde bulunmazlar. kardeş gibi kendileri için hak gördüklerini kürtlere de hak görürler o zaman gerçek ve gönüllü kardeşlik olur ve kimse arımıza giremez.
mehmet ulugtürk 24 Kasım 2006 Cuma 17:00
ahmet heja..
Kürt var ama Kürt sorunu yok!
Kürt var ama ayrım yok!
Kürt var, meclisin neredeyse yarısı kürt!
Kürt var, bürokraside etkin!
Kürt var,...
Bu devlet ayrım yapmıyor! Fakat ayrım yapıldığını iddia ederek bölmeye çalışanlar var ki bunlar adilerdir, hainlerdir.
Eğer ki sizi kısıtlamak istenseydi dilinizi çoktan unuturdunuz ve çok kolay asimile edilirsiniz! Unutmayın!
Bu devlet herkesten ve her yerden çok doğuya hizmet götürüyor ama bir takım hainler ya yok ediyor ya da engelliyor!
Şahin Karaçaylı 24 Kasım 2006 Cuma 17:25
pkk terör aşiretinin hazin sonu yaklaşıyor..
kürt vardır, kürt sorunu yoktur.
kürte sorun yaklaşımı hastalıklı bir düşüncedir. Kürt kardeştir. Kürt candır.
Sorun olan şey terördür.
Şahin Karaçaylı 24 Kasım 2006 Cuma 17:28
Kürt sorunu yoktur, ırkçı-bölücü pkk sorunu vardır.
KARPUZCU apo ve onun BİZANS OYUNLARI devam etse de Kürt sorunu olarak adlandırılan aptalca yaklaşımlar Kürt insanını sorun gösteren yaklaşımlar hastalıklıdır.
TÜRK KÜRT AYNI CEVHERİN DAMARLARIDIR.
EN BÜYÜK SORUN TERÖRDÜR.
rest 24 Kasım 2006 Cuma 17:49
Tebrikler
Çok cesur ve akıllıca bir girişim.Yapanları tebrik ederim.
CEMELETTİN HALK 24 Kasım 2006 Cuma 17:49
vaybe
yorumları okudumda HAYIRDIR YAW.
Cemiskezek 24 Kasım 2006 Cuma 17:51
Kurtlere ayrim yapilmiyor
Ayrim gurmek istiyorsaniz ABD VE AB ye gelin adamlar musluman yabancilara her seyi kisitliyor.
eşref cengiz 24 Kasım 2006 Cuma 17:53
afferin
ÇÜNKÜ ONLARLA EN BÜYÜK BAĞIMIZ DİN
doğan ünsal 24 Kasım 2006 Cuma 17:54
Gezin'de görün
Çanakkaleyi gezin ve görün şehitlilere iyi bakın sonra karar verirsiniz.Belgesel hazırlayan kardeşimize başarılar.
serkan karadağ 24 Kasım 2006 Cuma 17:54
ahmet hejaya cevap
kardeş bugün hanginiz çıkıpta pkk yı lanetleyen bu aziz vatanı bölmeye çalışan alçaklara avrupanın bu cennet vatanı bölmeye çalıştığı durumlara sesiniz çıkmaz.bizde bu vatanın evletlarıyız diye siz neyapıyorsunuz diye hiçbirinizden ses çıkmaz.niye çıkmaz o durumda niye yanlız kalıyoruz.roj tv lerde bu cennet vatanı kürdistan diye ikiye bölüp alet olduğunuzda niye tepki vermezsin ben ayrım yapıp sen kürtsün demiyorum,ama sende çıkıp onlara burası bizim vatanımızdır TÜRKİYEDİR demiyorsun.
hamza çıtak 24 Kasım 2006 Cuma 18:14
GÖRSÜNLER... BU DA BİRİLERİNE KAPAK OLSUN
HELAL OLSUN KARDEŞİMİZE. BİZ BU VATANDA HEP BERABER YAŞIYORUZ. BU ÜLKE HEPİMİZİN. HERKES TÜRKİYELİ. HANİ BU ÜLKÜCÜLER FAŞİSTTİ. BİRİLERİ ÖYLE DİYORDU. ALSINLAR GÖRSÜNLER, HALKÇI KİM ÖĞRENSİNLER DAHA SONRA ATIP TUTSUNLAR
mehtap karahan 24 Kasım 2006 Cuma 18:27
İşte bu!
Benim ne zamandır beğlediğim adım bu işte! Ben kürdüm, böyle bir adımın atılmasını o kadar çok istiyordum ki bilemezsiniz.
Hatta bu sadece bir belgeselle kalmasın, kürtçe bir kanal açılsın, ve kürt çocukların zevkine hitap etsin ki çocuklar roj tv ve türevlerini izlememek için bir şans elde etsin. Çok takdir ettim!
kursad bey 24 Kasım 2006 Cuma 18:46
ben tasvip etmiyorum
kardeşlik bir kenara o ayrı bir konu ama Türkiye de Türkçeden başka bir dil kullanılmasına izin vermenin basamaklarından biridir bu bu gün belgesel yarın osman baydemirin tebriklerini ciddiye almalar yarın 2 dilli 2 ırklı bir toplum ondan sonra tam bölünmüşlük. Bence onun yerine Türkçe bilmeyenlere Türkçe konuşma kursları düzenlesinler belgeselleride Türkçe izletsinler. Hem Türkiye de yaşayacaksın hem Türkçe bilmeyeceksin çok yanlış.
ALİŞ KARA AKIN 24 Kasım 2006 Cuma 18:50
KİM Kİ KARDEŞLİK İÇİN ÇALIŞIYORSA ALLAH ONDAN RAZI OLSUN
Kim ki kardeşlik için çalışıyorsa, Ondan Allah razı olsun.Kimki bu vatan için,bu millet için,kardeşliği pekiştirmek adına ne yaparsa yapsın.Ona minnattar olmalıyız.
Ben bir TÜRK üm. Ancak Bu vatanda yaşayan
ve bir zaman bu vatan için, savaşmış,can vermiş,bu ülkenin kuruluşunda emeği geçmiş, insanlarda bu Ülkenin tartışılmaz sahipleridir.Keşke aramızdaki problemlerin tamamını çözüp, bu ülkede kardeşce yaşasak. Avrupaya bakın aralarındaki sınırları kaldırıyorlar.Ya Bizler ne yapıyoruz?
Say
Cemiskezek 24 Kasım 2006 Cuma 18:54
Gurur duydum....
Ben bir Kurt olarak Ulkuculerin yaptigi bu ornek davranisi kutluyorum.Turkler bizim kardesimizdir.Ayni seyi PKK li kurt fasistleri insanliga ornek bir davranisa davet ediyoruz.
MÜLAZIM DURMAZ 24 Kasım 2006 Cuma 18:55
GARİP!
HANGİ SERVİSTEN SUNULDUĞU ÇOK BELLİ OLUYOR!
HİÇ BİR TÜRK MİLLİYETÇİSİ BÖYLE SAÇMALIK YAPMAZ. HADİİ BAŞKA KAPIYA.
ALI AYBERK YILDIRIM 24 Kasım 2006 Cuma 20:04
MODAYA UYMAK--4
Canakkale destanini kurtce olarak sevdirmekmis,zaten kurt kardesimiz dedigimiz insan bizi kardes kabul ediyorsa Canakkaleyi bilmemesine imkan varmi?
Sakin kimse gelin guvey olup IRK ci damgasi vurmasin,bu guzel ulkede bizler
elbetteki KARDESIZ,kardesligimizi percinlemenin yolu bu degildir.
Kardesligi percinlemenin yolu bu topraklarin resmi diolan TURKCE yi ögrenmektir.
Resmi dilimizi ögretemeyen insanlar bunu cözeceklerine taviz uzerine taviz veriliyor.Sonumuz yaklasiyormu acaba.
İbraHim Demirel 24 Kasım 2006 Cuma 20:09
Sonunda...
Sonunda Bu Memelekette insanlarla dogru bişeyler yapmaya başladı Bizle rDüşman Degiliz Kardeşiz yeter artık kurtulalım bu saçmalıktan türki kürde vurdururken aradan malı götürüyo elin oglu memleket elden gidiyor biz hala neyin davasını güdüyoruz Müslümanlar Kardeştir O kadar Kürt Kardeşlerimin Her Zaman yanındayım İnanıyorumki Bu PKK belasından onlarda son derece rahatsız....Kelkitli... GFB
espoir immortel 24 Kasım 2006 Cuma 21:10
Izlemeden karar vermeyin!
Ulkuculer'in cizdigi kurt profilini gormeden, yanlis bir degerlendimede bulunmak istemem,olumlu olma ihtimalide vardir,olumsuz olma ihtimalide vardir.Her yonuyle iyi olacagini sanmiyorum,kimi yonleri iyi olabilir tahminime gore ama olumsuz yonunun agir basacagindan eminim.Cunku bunun arkasinda CHP varsa suphe duymak gerekir.
|