![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yüzü Asık
|
3 Çocuk ve Daha Fazlası İçin Yasal Düzenleme
Bildiğiniz gibi Türkiye'de doğurganlık oranları bölgeden bölgeye farklılık göstermektedir. Bu farklılığın Türk düşmanları için bir araç ve amaç olarak da kullanıldığı ortadadır.
Biz Türkçüler bu konuda yasal bir düzenleme yapılması için kamuoyu oluşturmalı ve yasama meclisinde baskı yaratmalıyız. Kamuoyu oluşturma sürecinde ne tür metodlar kullanılacağı tartışmanın diğer boyutudur. Amaç şu olmalıdır ve mantıken de doğrudur. 3 çocuk veya daha fazlasını yapan ailelere hiçbir şekilde sosyal yardım yapılmamalıdır. Zira madem 3 veya daha fazla çocuk yapmıştır, bunlara bakacak gücü olmalıdır. Eğitim destekleri, doğum destekleri, yeşil kartları iptal edilmelidir. Serbest meslek sahibi ise bakmakla yükümlü olduğu çocukların fazlalığı gözönünde bulundurularak primleri o ölçüde arttırılmalıdır. Hatta bu uygulama diğer sosyal sigortalar ve primleri kapsamında da genişletilebilir. Bu konuda yapabileceklerimizi tartışabilirsek, önemli sonuçlar elde edebileceğimizi düşünmekteyim. Saygılar. TTK.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bildiğim kadarıyla ,enik başına k.rtler 50 ytl aylık para alıyorlar
bu uygulamaya hemen bir son verilip,verilen paralarda geri alınmalı |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Doğru biliyorsunuz kandaşım. Bu yardımı 72 aydan küçük çocuklarını sağlık ocağı , büyükleri de okula göndererek alıyorlar. Yardım genel ama ne hikmetse etnik döküntüler yararlanıyor.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|