![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
3 Mayıs İçin Yapabileceklerimiz
Bildiğiniz Gibi 3 Mayıs Gününe Az Bir Süre Kaldı Bu Gün İçin Neler Yapabiliriz İsterseniz Biraz Bunun Üzerine Biraz Fikir Alışverişi Yapalım
Benim Önerilerim; *Ulusal Veya Yerel Gazetelere Bir Miktar PAra Toplayarak Reklam Verebiliriz *Mesaj Zinciri Oluşturarak Türk Soylulara Bunu Ulaştırabiliriz *E-posta Yoluyla Türk Soylulara Bunu İletebiliriz Sizlerinde Fikirlerini Bekliyorum... |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Mesaj zinciri oluşturmak ve e-posta (e-mail değil) yoluyla bunu yaymak bir işe yaramaz. Çünkü bunlar basit ve sıradan şeyler olduğundan hiç kimse dikkate bile almaz. Nitekim bugün en sıradan ve bayağı bir konu için dahi bu tip şeyler yapılıyor ve zaten bu tip iletilerin ve e-postaların hepsi kullanıcılar tarafından "spam" denilerek okunmadan siliniyor.
Ülke çapında yayın yapan ulusal bir gazeteye atsizcilar.com imzasıyla büyük bir ilan verilebilir. Bu ciddi bir iş olur. Ya da bu gazetelerin internet sitelerine de aynı şekilde reklam verilebilir. Tabi bunun için para gerekir. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Bunun Mali Boyutu hakkında fikir sahibi olan arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar hiç olmassa bir yerel gazeteye ilan verecek kadar maddiyatım olabileceğini düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yerel gazeteye verilecek bir ilan hiç bir işe yaramaz. Verilecekse ulusal bir yayın organına verilmelidir reklam.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
benim dediklerim daha çok kişisel olarak yapabileceklerimizdir.Henüz ciddi bir birliktelik oluşturamadığımızdan dolayı bu şekilde yazdım. Ayda benim elime 300 milyon para geçer ben bununla yapabileceklerimi hesaplıyorum |
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
İşin içine para girdi mi herşey sarpa sarıyor. Bu yüzden hayatta en nefret ettiğim şey para üzerine işbirliği yapmaktır. Hele hele burada para toplayıp ortak bir işe giriştik mi, dolandırıcılık dahil her türlü hücuma maruz kalırız. Bu saldırışlara ve tek taraflı kara iftiralarla maruz kalmamak için henüz böyle bir şey yapabilmemiz, yani site aracılığıyla para toplamamız mümkün değildir.
Ancak biz, yöneticiler olarak birbirini tanıyan insanlarız. Biz aramızda para toplayıp böyle ciddi bir reklam işi yapabiliriz. Fakat bunun site geneline yayılarak üyelerden para toplanması gibi bir durum söz konusu olamaz. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Evet Birbirlerini Tanıyan Site Yöneticileri Böyle Birşey yaparsa Biz Bozkurtlar Bundan Minnet Duyarız
Diğer KAndaşlarımızında Farklı Önerilerini Bekliyorum İyi Akşamlar Esen Kalınız |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Böyle bir girişim olursa gerçekten üstüne düşeni yapar bizim kandaşlar bende olmak üzere gerçekten bizim açımızdan güzel bir gelişme olur nedersiniz ben varım yeterki ortaya bir katılım çıksın esenlikler dilerim kandaşlar. 'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Irktaşlarım,3 Mayıs'ı halka ulaştırmanın en kolay yolu tabi ki televizyondur ancak bu çok maliyetli bir iştir.
Bunun yerine dediğiniz gibi gazete reklamlarının yanı sıra, bez veya kağıt afiş,el ilanları,duvar yazıları gibi yine halka doğrudan ulaşacak unsurlar da denenebilir. Ayrıca gençleri özendirici olması bakımından baskılı giysiler (tişört!,şapka vs.)de dağıtılabilir. Esenlikler dilerim. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Reklama maddi destek konusunda elimden geleni yaparim.Bu sitedeki Yoneticilerimize o konuda guvenim tamdir saygilar.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sn.Buğra Şad'ın da dediği gibi ulusal gazetelere verilecek ilanlar ile daha etkili olunabilir.Maddi gücümüz yeterli olsaydı gazetelerin ikinci sayfalarına tam boy, 3 Mayıs Türkçülük gününüz kutlu olsun!" diye yazdırabilirdik.En etkili yöntem de bu olurdu sanırım.
Konu Tarkan tarafından (16.04.2008 Saat 00:26 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Yazım hatası |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Ülke çapındaki gazetelerin hepsi kürt pkk ermeni sevdalısı...
Çoğunluk yazar vede gazete sahibi GayriTürk yada komünist... Pkk nın yada ermenilerinkini yayınlarlar...ama bizimkini 2 katı versen gene yayınlamazlar... |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|