![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
3 Mayıs Nedir?
Türk Ocaklarından bir ileti aldım ve "3 mayıs pilav ve Türkçülük şöleni" şeklinde bir tabir kullanılmış.Atsız Atamız bu önemli güne bayram diyemeyeceğimizi söylerken bir çok kişinin "Türkçülük bayramını kutlarım " gibi tuhaf yaklaşımlarda bulunmasına akıl erdiremiyorum.Ne pilavı ne şöleni kandaşlarım.Bu konuyu artık açıklığa kavuşturmalı ve layık olduğu değeri katmalıyız.
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
SAFKAN
|
Esenlikler, buna sessiz kalmayın. E.postayı gönderen kişiye yanıt vermek ve konuyu açıklamak boynumuzun borcudur.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
FG kod adlı kişiye "Nihal Atsız Türk Dünyası Hizmet(!) Ödülü" veren; sentezcilerin, ümmetçilerin toplaşma yuvası Türkiyeli Ocaklarının 3 Mayıs gibi ağırbaşlılıkla anılması gereken bir günü bayrama, pilav gününe dönüştürmeye çalışması, oynadığı "truva atı" rolünün bir parçasıdır yalnızca.
Özetle şaşılacak bir durum yok. Adındaki Türk'e kanmamalı.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türk Ocakları Türkçülük fikri için önemli bir kurumdur kandaşlar.Bu kurumun lekelenmesi Atatürk'ün de ruhunu incitecektir.Kendisini yetiştirebilmiş soydaşlarımızın Türk Ocaklarında göreve talip olmaları gerekmekte,tüccar zihniyetini ortadan kaldırmak için çalışmaları icap etmektedir.Yönetici arkadaşların kullandığı kurt amblemi bu kurumla Cumhuriyet tarihine kendisini kabul ettirmiştir.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
"Vatan için ölünmez, bütün topraklar Allah'ın toprağıdır, senini benimi yoktur" diyen kişi Fettoş'un ta kendisidir!
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Bahadır, kendi yanlış fikrini kendine saklasan iyi edersin. Çapulcuların egemenliğine geçmiş olan sözde Türk Ocakları'na sahip çıkmak, Mhp'yi Türkçü bir parti, Chp'yi de gerçek Atatürkçü bir parti durumuna getirmeye çalışmakla; tabir yerindeyse boşa kürek çekmekle eşdeğerdir. Biz Atsızcı Türkçüler, kendi göbeğimizi kendimiz kesmesini biliriz. Biz, depremde hasar görmüş köhnemiş bir binayı güçlendirmeyi, başka bir deyişle yamayla ayakta tutmayı değil, onun yerine temeli sağlam atılmış yeni ve modern bir gökdelen çıkmayı yeğliyoruz. Bu, ağır ağır olacak ama tam olacak. Biz, Türkçülük tohumlarını atmaya devam ediyoruz. Günü geldiğinde yeni kuşakların verimli ürünü hasat edecekleri kesindir. Biz, göremeyeceğimizi bildiğimiz bir ülküyü, yeni kuşaklar görsün diye kendi kişisel çıkarlarımızı düşünmeden savaş veren samimi ve gerçek Türkçüleriz. Bu gerçeği; soy, kişilik ve karakter özürü olmayan herkes görmektedir/görecektir.
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Böyle kurumlar birkaç haysiyetsizin sözüyle bulaşacak yerler değildir.Bu fikrime yanlış demeniz gerçekten tuhaf,madem kurumları böyle nitelendiriyorsunuz yarın Çankaya'yı da kapatın.Sonra Türk Dil kurumunu da kapatın çünkü Çankayayı da ümmetçiler basmış durumda.Peki arkadaşlar siz bana bir tane yer gösterin bende bundan sonra gidiyim fikirlerimi orda açıklayım,madem herkese ters bu fikirler.Akşama kadar böyle sanal mekanları mı gezeyim?
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ben Türk Ocakları deyince Ziya Gökalp'i,Yusuf Akçura'yı hatırlarım.Sırf bunun için bile sahip çıkmaya değer buluyorum.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türk Ocaklarını kaptırmamalıyız...
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
http://www.atsizcilar.com/forum/turk...da-t10228.html
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Laik Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı ümmetçi amerikan ajanı fettoşa ödül veren bir kurumdan artık bütün ümitlerimizi kesmemiz gerektiğini düşünüyorum.
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
CHP'nin kurtarılması gereken bir sıkıntısı olduğuna inanmıyorum.Kuruluş felsefesini hala uyguladığına inanıyorum.Tabi ki Başbuğ Atatürk'ün dönemiyle kıyaslayamayız ama elimizdeki ilkeleri muhafaza etmek için çalışan tek siyasi parti olarak yoluna devam ediyor.Her ne kadar siyasetten nefret etsem de gerçek bu gibi görünüyor.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|