Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 30.04.2008, 16:09   #1 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

ALTAR - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 595
ALTAR Rss Beslemesi
3 MAYIS'I KATLETMEK

3 Mayıs 1944'de Ulu Türkçü Nihal Atsız Ata ve arkadaşları Türkçülük için bedel ödemiş ve sonraları bu günü Türkçülük Günü ilan etmişlerdi.
Ancak her konuda olduğu gibi bu konuda da çapulcu ülkücüler yine haysiyetsizce davranıp bu günü sahiplenmeye çalışmışlardır.

Korkak feyzullah'ın sanki bir cesaret gösterip yargılandığını Türkçülük için bedel ödediğini iddia ederler.Ancak bu çapulcuların kıçbuğu 3 Mayıs'da aynen şu sözlerle kendini savunmuştu:

'Dava da bahsi geçen Atsız ve grubu ile hiçbir bağım yoktur.Taşıdığım milli duyguların verdiği heyecanlarla,hiç düşünmediğim ve hatırımdan geçirmediğim manaları da ifade edebilecek olan şeyler yazdığımı,sorguya çekildikten sonra anladım.Fakat lütfen emin olmanızı isterim ki,ben bunları bir maksatla yazmış değilim.Edebi ve parlak cümleler yazmak için millete şamil,umumi manalar kastederek yazdım.
Şimdi sizlerden beni affetmenizi bir an evvel tahliye etmenizi istirham ediyorum.
Bundan sonra kendi vazifemle meşgul olacağıma söz veririm.38 günden beri maddi manevi büyük ızdırap ve elemler içindeyim.Bu kadarını artık bana kafi görmenizi istirham ederim.Cezadan maksat insanları ıslah etmek olduğuna göre bu tutukluluğumun bana büyük bir ibret teşkil edeceğine inanmanızı istirham ederim.
Bir an evvel tahliye etmenizi arz ederek saygılarımı sunarım.'

İşte çapulcu ülkücülerin sürekli cesaret ve metanet ile övgüye mazhar ettiği feyzullah kürdeş in konuşması.
Demek ki kıçbuğunuz amerikan desteği almadan önce hiç de cesaretli değilmiş hatta şu sözlere mahsar olacak kadar onursuz haysiyetsiz ve bir o kadar da korkakmış.

'Halbuki yoldaşını bırakıp dönenlerin
Degişilir topu da bir sokak kaltağına.'

Şimdi bu denli korkak ve orda bulunmaktan pişmanlık duyan arap kardeşi feyzullah kürdeşin çapulcu ülkücüleri çekin elinizi 3 Mayıs'dan.
Türkçülük Günü'nü Milliyetçiler Bayramı adı altında değiştirmeye ve yozlaştırmaya hakkınız yok.

3 Mayıs Sadece Atsız'ın ve onun yolundan giden Genç Atsızların günüdür,sizin gibi kalleşlerin ve onursuzların olmayacaktır.

3 Mayıs Bozkurtların günüdür,Farelerin değil.
Ölümüne, gamına, tipisine, karına...
ALTAR adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.04.2008, 17:13   #2 (İleti Bağlantısı)
TÜRKÇÜ ADAYI

tarman - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Türkün olduğu her yer
İletiler: 185
tarman Rss Beslemesi
Çok haklısın kandaşım çok güzel bir konuya parmak basmışsın nereye baksak 3 mayıs dendiğinde herkesin aklına ülkücüler geliyor , 3 mayıs gerçek Türkçülerin Bozkurtların günüdür bu günü ülkücülerle bağdaştırmak yanlıştır.Birde ülkücülerin 3 mayısı onursuzca sahiplenmeleri olmasa çok iyi olacak.
Alt 30.04.2008, 18:47   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tanrıdağı Yolcusu - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Tanrıdağı
İletiler: 348
Tanrıdağı Yolcusu Rss Beslemesi
Çapulcular 3 Mayıs'ı kürdeş'in korkaklık ve kıvırma yıldönümü olarak kutluyor sanırım.Atsız Ata sayesinde çıkmış olan bu kutsal günü gerçek Türkçüler yani Atsızcılar yaşatacaktır.Biz Atsız Ata'nın çocukları olarak hiçbir zaman af dileyenlerden olmayacağız.
Alt 30.04.2008, 18:53   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Dulkadiroğlu Hakan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 69
Dulkadiroğlu Hakan Rss Beslemesi
Bu türkeşin ilk korkaklığı ve ilk dönekliğidir ama sonuncusu değildir. 12 eylül sıkıyönetim mahkemelerinde yargılanırkende ülkü ocaklarıyla hiç bir ilişkisinin olmadığını söylemiştir. O ifadeyi çok eskiden okumuştum ama arşivimde yok. Eğer bulabilir ve burada yayınlarsanız okuyan herkes çok şaşıracaktır.
Dulkadiroğlu Hakan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.04.2008, 19:30   #5 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

GökTürkAlp - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 438
GökTürkAlp Rss Beslemesi
Gün gelecek bu çapulcu tayfasından önemli bir günümüz olan 3 Mayısı da, bozkurtuda, "milliyetçi" kelimesinide geri alacağız. En önemlisi de bunların elinden ve dilinden Atsız Ata'yı tamamen kurtaracağız.

Sonunuz geldi melezci birliği! Artık herkes Melezci Hareket Partisi'nin milliyetçi çizgide olmadığını tamamen ümmetçi bir yolda olduğunu biliyor. Şimdiden ağlamaya başlayın. Sizin için en iyi ağlama yeride İmralı Adasıdır. Kim bilir sizi bu durumdan ancak Güneydoğuda ki kardeşleriniz kurtarır....
Türk milleti öyle büyük ve ulu bir millettir ki, insan yüz sene yaşasa, yedi yaşında kalemi eline alsa, gece gündüz demeyip yazmaya başlasa ve ilahi bir aydınlık ve bir bilgi kaynağı insanın kulağında durmadan, Türk ırkının ekonomik, sosyal, kültürel, medeni, siyasi, askeri oluşumları hakkında bilgiler fısıldasa, iki elinin on parmağı ile doksan üç sene durmadan yazsa, yine de Türk tarihini tamamen yazdım diyemez......
GökTürkAlp adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.04.2008, 20:52   #6 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

NoyanHan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 228
NoyanHan Rss Beslemesi
Öncelikle TanrıDağı ağabeyin yazdığı, yazacağı her şeyin altına imzamı atıyorum.

Aynı konu hakkında youtube adlı sitede bir televizyon kanalından bir alıntı yapılmıştı ve sitemizde de yayınlanmıştı.

Dilerim ulusumuzun gözleri yakında açılır.

Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir.
K.Atatürk
NoyanHan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.05.2008, 01:24   #7 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Paşaelili - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 27
Paşaelili Rss Beslemesi
Alıntı:
Dulkadiroğlu Hakan´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bu türkeşin ilk korkaklığı ve ilk dönekliğidir ama sonuncusu değildir. 12 eylül sıkıyönetim mahkemelerinde yargılanırkende ülkü ocaklarıyla hiç bir ilişkisinin olmadığını söylemiştir. O ifadeyi çok eskiden okumuştum ama arşivimde yok. Eğer bulabilir ve burada yayınlarsanız okuyan herkes çok şaşıracaktır.
Gerçektende çok komik bir insandı türkeş yalnız ben bunu ilk kez duydum ama geçmişine bakılırsa görülen köy klavuz istemez kesin doğrudur.
Selam duruyor milletler senin şu millî bayrağına.
Paşaelili adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.05.2008, 10:22   #8 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Bahadır Çelikbaş - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 17
Bahadır Çelikbaş Rss Beslemesi
Tüm fikirlerinize katılıyorum fakat şu ahmaklara ülkücü demenize bir türlü alışamadım.O çapulcular kendilerini böyle tanımlayabilir normaldir ama ben ülkücülüğü de tıpkı Türkçülük ve Milliyetçilik gibi sahiplenilmesi gereken bir fikir olarak görüyorum.Atsız'ın ülkücülüğü ne şekilde tarif ettiği malum.kürdü kardeş ilan edip, millet yerine ümmet anlayışını koyan bir fikriyatın ülkücülükle anılması bana tuhaf geliyor
Bahadır Çelikbaş adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.05.2008, 11:33   #9 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Kemal Paşa'nın Ruhu
İletiler: 902
Buğra Şad Rss Beslemesi
Alıntı:
Bahadır Çelikbaş´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Tüm fikirlerinize katılıyorum fakat şu ahmaklara ülkücü demenize bir türlü alışamadım.O çapulcular kendilerini böyle tanımlayabilir normaldir ama ben ülkücülüğü de tıpkı Türkçülük ve Milliyetçilik gibi sahiplenilmesi gereken bir fikir olarak görüyorum.Atsız'ın ülkücülüğü ne şekilde tarif ettiği malum.kürdü kardeş ilan edip, millet yerine ümmet anlayışını koyan bir fikriyatın ülkücülükle anılması bana tuhaf geliyor
Ülkücülüğün iki anlamı vardır; biri sözlük anlamı, diğeri siyasi anlamı.

Sözlük anlamında ülkücü, bir hedefi olan ve hedefine ulaşmak için mücadele eden kimse mânâsına gelir. Siyasi olarak da kimse olduğu malûmdur. Bugün artık "ülkücü" ifadesi, herkesçe bilinen milliyetçi görünümlü ümmetçi MHP taraftarlarına verilen addır. Bu durumda ülkücülüğün mânâsını sahiplenmemize gerek yoktur. Bu adı duyanlar yeterince iğreniyorlar.

Bize yakışan sıfat, öyle uydurma adlar değil, doğrudan doğruya Türkçülüktür.
Buğra Şad adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.05.2008, 12:03   #10 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Ülkücülüğün manasına sahip çıkmamıza gerek vardır fakat şekline karşı çıkabilirsiniz.
Alt 01.05.2008, 13:22   #11 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İletiler: 215
Temir Tav Rss Beslemesi
Türkçülük, Türk ırkçılığı, Atsızcılık kavramları neyine yetmiyor da, akla ilk MHP'yi, Türk-islam sentezini, ülkü ocaklarını, mafyayı, haracı, sokak kavgalarını getiren ülkücülük kavramını sahipleniyorsun?
Şimdi bunun sırası değil.
Alt 01.05.2008, 13:42   #12 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Burası Atsızcıların otağı değil mi?Ben yılllardır Atsız'dan ülkücülüğü okurken, Türk Ülküsünü sahiplenirken siz bunun sırası olmadığını söylüyorsunuz.Tam sırası kandaşım,bize emanet edildiğini düşündüğüm ülkücülüğü siyaset kahpelerine bırakmamak için mücadelenin tam sırası.Bakın iki gün sonra bu siyaset kahpeleri çeşitli mekanlarda Türkçülüğü'de sahiplenecekler.Millet artık 3 Mayısı siyasi ülkücülerin günü zannetmeğe başladı.Atalarımın bana bıraktığı Kızıl Elma ülkülerin en yücesidir.Bunu savunduğum sürece benden daha iyi bir ülkücü olmadığını düşünürüm.Beraberce kızdığımız fikir fukaraları olan ümmet delileri Kızıl Elma'yı anlamayacak kadar dar kafalıdır ve bahsettiğim ülkücülüğün yanından bile geçemezler.
Alt 01.05.2008, 13:46   #13 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.203
Gökhan Rss Beslemesi
Alıntı:
Bahadır Çelikbaş´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Ülkücülüğün manasına sahip çıkmamıza gerek vardır fakat şekline karşı çıkabilirsiniz.
Sen kavramlarda takıladur belki kurtarırsın. Kurtarınca bize haber vermeyi de unutma.
Alt 01.05.2008, 13:59   #14 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İletiler: 215
Temir Tav Rss Beslemesi
"Gerçek ülkücü biziz, onlar değil" diyerek mücadele edeceğini mi sanıyorsun? Çapulcu hareket varlığını sürdürdüğü sürece bu kavramı sahiplenmek gereksizdir. Önüne gelene yanlış anlamaları gidermek için açıklama yapmak, "mücadele" sırasında tek ayağı aksayarak koşmaya benzer.
Onun da günü gelecektir, şu an için ülkücülük kavramında diretme.
Alt 01.05.2008, 15:01   #15 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Baybars32 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 64
Baybars32 Rss Beslemesi
Bir yanda hirtlar var soyuna söver
Türk'üm deyip soysuz kürdü over
Dini kullanip Turk irkini ezer

Yürü atsizci yürü be kandas
çapulcunun degil senin bu savas

Düsmanlar sahiplenmis yurdunu
Sembol almis Türk'ün bozkurdunu
Silmek için bu cahiller ordusunu

Yuru atsizci yuru be kandas
Bittigi yerde baslar bu savas

Biter görünür sakin bitti sanma
Uyur sanirsin düsman uyumaz kanma
Hep hedef yeniler kizil elma

Yürü atsizci yürü be kandas
ülküye ulasmak icin az daha savas!!!!
Baybars32 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler