|
SAFKANTÜRK, kendi içinde bölünmüş bir Türk gençliğinden kastın ülkücü camia içinde şuursuzca gezinen, kürde Türk deyip, Türklük namına zerre kadar değer barındırmayanlardan bahsediyorsan o zaman bu otağda işiniz yok demektir. Türk milliyetçiliğini kirletenler hakkında yüzlerce kez yazıp, çizdiğimiz halde hala inatla körüne körüne ben arkasından koyun gibi giderim demesine getiyorsanız yolunuz açık olsun. Bu sizinde yıllarca kandırıp ve beyni arap tarihiyle doldurulmuş onlardan bir farkınız olmadığını gösteriyor..
Siz eğer ben soyumu herşeyden üstün tutuyorum diyorsanız o zaman ülkücü sıfatını kendine yakıştırmamanız gerekir. Görülüyor ki ülkücülükle Türklük arasına sıkışmış ve alışkanlıklarınızdan vazgeçemiyorsunuz.
Ayrıca burda neyin fayda getirip neyin getirmediğini sizden öğrenecek değiliz. Oturduğunuz yerden vaaz vermeyi bırakında otağda işlenen konulara biraz göz gezidirin. Ülkücülerin marifetlerini okuyupta hala Fetoşa övgüler yağdıran ve kendi kendine başbuğluğunu ilan etmiş birine inanyorum ya da bundan başka bir alternatif yok diyorsanız sizin gibi düşünen ve kıronun yanında olmaktan rahatsızlık duymayan hatta ona kardeş diyen kişilerin bulunduğu yerlere gidin. İktidar sevdasına ve koltuk hırsına kapılıp kırodan oy isteme davranışını göstermiş sözde millyetçi bir düşünce ile işimiz olmadığı her yönüyle bellidir. Burada onu savunucu ya da destekleyici bir tavıra girdiğiniz için size en basitinden diyorum ki burası sizin gibi düşünenlere ağır gelir.
Bunu izlemedin galiba
[GVideo]http://video.google.com/videoplay?docid=6827574717359905329[/GVideo]
|