Tekil İleti gösterimi
Alt 01.03.2007, 13:58   #1 (İleti Bağlantısı)
SARIKAMIS
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 16
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
HOLLANDALI PRENSESİN MİLLİYETCİLİĞİ

Öncekikle şunu belirtmemde fayda var, amacım bir başka milletin milliyetciliğine hayranlığım değil sadece gözüme carpan bir vakayı sizlerle paylaşmaktır.

Gecenlerde ülkemizi ziyarete gelen hollanda kraliyet ailesinin efradından prenses hamile olarak ülkemize geldi. gelmesi benim hiç umurumda değildi ne yemiş ne içmiş hiçde önem arzetmiyordu, fakat yaptığı veya düşündüğü bir olay vardıki yorum yapmamak beni boğabilirdi

Elin millet bile olamamış bu ülkenin prensesi hamilelik döneminde yaptığı ülkemiz ziyaretinde hollandadan toprak getirterek, kazayla doğabilecek cocuğuna ilk hollanda toprağına bastırmak istemiş, yani TÜRKİYE toprağına değil, bu bana cocuğunu başka ülkelerde bir birine hava atmak adına yurt dışına kacıran başka ülkelerin topraklarında doğum yaptıran milliyet ve vatan şuurundan yoksun insanlarımızı hatırlattı

Bakın hangi milletin insanları MİLLİ şuurlarını devam ettirirken, biz milli şuurun neresindeyizi bir kez daha hatırlattı

COCUĞUMUN TANRI DAĞLARINDA DÜNYAYA GELMESİ VE ATALARIMIN RUHLARININ COCUĞUMLA TEMASA GECMESİ ÜMİDİYLE
SARIKAMIS Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla