10.03.2007, 07:01
|
#3 (İleti Bağlantısı)
|
|
Otağ Yöneticisi
İletiler: 1,973
|
Alıntı:
Daha da meraklı olanlara "Gürcüyüz", diyor muyum? Diyorum.
"Bizim" esas soyadımız Madişvili, değil mi? Madişvili (Reha Mağden"in yalancısıyım)
Armut ağacının tomurcukları çocukları' anlamına gelmiyor mu? Gürcülerde armut ağacı (aynen Esmikolarda 'kar' gibi) acayip önemli ve armut ağacının tomurcuğu için bile bir kelime (made) yok mu?
Biz onun işte, çocukları, değil miyiz ailecek?
Kalkıp sandallara binip Batum'un Acara'sının Kobuleti'sinden Ordu'ya gelmemiş miyiz? Göz rengimin, ses rengimin, sinir harbimin müsebbibi bu Gürcü genleri değil mi yani?
Kıl nüfus memuru bize o tuhaf ve problem yaratıcı yumuşak ge'li Mağden'i uygun bulup da vermemiş mi?
Bir nevi 'Ne Madişvili'si ulan?' dememiş mi?
Bu kadar kardeşim. Soyadımın üstüne soyadı koyamam.
Ben 1 soyadlıyım. Kanununu değiştir!
Zira benimle 'oynaman' doğru değil.
|
Yukarıdaki yazı, bu hain karının kendi ifadeleridir. Türklüğün ve Türkiye'nin aleyhinde olan ne varsa onu destekleyen bu Türklük ve Türkiye düşmanı karı, aşağı bir milletimsi topluluk olan gürcülerin, Türkiye'de yaşayan sığıntı bir bireyidir.
Bu karı, kanının bozuk olmasının yanı sıra, alkolik ve ruh hastasıdır. İçer içer kadın-erkek demeden önüne kim çıkarsa saldırır. Çirkeftir. Radikal adlı Türklük düşmanı gazetenin, Türk'e düşman, Türk kompleksi altında ezilen devşirme yazarlarından biridir.
Biz her zaman diyoruz; basın, siyaset, bürokrasi, ekonomi v.s. hep bu sığıntıların elinde. Millet git gide uyanıyor. Millet, her türlü musibetin kansızlardan geldiğini ve bu kansızların panzehirinin de Türkçülük olduğunu eninde sonunda görecek ve anlayacaktır. Türkçüler ne zaman iktidara gelirler bilmiyorum ama bildiğim, er ya da geç iktidara gelecekleri, iktidara geldiklerinde de, bu gibi etnik özürlü hainlere kızıl tamuyu bu Acun'da yaşatacakları ve bu tip hainlere Türklerin yurdunun suyunu içirtmeyip, havasını solutmayacaklarıdır..
|