|
Ulan onun bunun çocuğu arap özentileri...
Kıçınızdan icraat uydurmayın..
1.Bu memlekette kimse kimsenin cuma namazına gitmesine engel olmuyor..
Ne zaman istediysem mesai saatide olsa cuma namazına gittim..
2.Tekkelerde din eğitimi verilip feyz alınmıyordu..O pislik yuvalarında rejim düşmanı militanlar yetiştiriliyordu..Ayrıca kuran kurslarında da ne pislikler döndüğünü bilmek için alim olmaya gerek yok...
3.Kimse kimseyi putlaştırıp tapmıyor...Eğer kasdettiğiniz Atatük anıtlarına çelenk konulup, Anıtkabir e ziyaret e gitmekse, siz neden hacca gidiyorsunuz? Hz.Muhammedin sakalını niye oranıza buranıza yüzünüze sürüyorsunuz? Hz.Muhammed peygamberimizse ve kutsalsa Gazi Mustafa Kemal Atatürk te ebedi Başkomutanımızdır ve o da Kutsaldır...
4.Başörtüsü ve türbanın kadınların namusu olduğunu söylüyorsunuz da ne hikmetse bütün ahlaksızlıklar sapkınlıklar bu haci hoca takımından ve türbanlılardan çıkıyor...Gazetelere bakıyorum; "Kocasını sevgilisine öldürttü (kadın türbanlı ve iki çocuğu var)" "Kocasını ve 4 çocuğunu bırakıp 5 çocuklu adama kaçtı (kadın türbanlı)"
Nerede bir ahlaksızlık ve sapıklık var başrolü bunlar oynuyor...Sizin türbanınıza sıçayım ben..Kutsalmış namusmuş...
Delikanlıysanız o bildirileri arabama ve evimin kapısına bırakırsınız...
Tabi korkak sürüngenler gibi bırakıp kaçarak değil...Adam gibi bizzat takdim ederek...O paçavraları kıvırıp bir tarafınıza sokmazsam adam değilim...
Beğenmediğiniz Mustafa Kemal Paşa olmasa kimlerin kucağında olurdunuz bilemiyorum...
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..."
H.Nihal ATSIZ
|