Tekil İleti gösterimi
Alt 20.04.2007, 19:19   #2 (İleti Bağlantısı)
Gökhan
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,351
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Re: Avrupada Türk gençligi

Alıntı:
Bagatengrikagan adlı Üyeden Alıntı
Degerli irkdaslarim,

Öncelikle araniza katilmaktan mutluluk ve seref duydugumu size belirtmek istiyorum.

Benim deginmek istedigim konu ise avrupada yasayan Türk gençlerimiz.

Uzun zamandir gençlerimizi Türklük hakkinda dogru bilgilendirmek için büyük çaba sarf ediyorum ama bu konuda pek basarili oldugum sayilamaz. Gençlerimizin Türkçülük üzerine tepkisi her seferinde "Türkçülük irkçilik, biz kürt arap vs ile kardesiz din kardesiyiz, kürtlerde Türktür". Gençlerimiz Yüce Basbug Atatürk'ün bile kim oldugunu dogru dürüst bilmiyor. Bu konu açikcasi benim çok agrima gidiyor.

Sizlerinde fikirlerinizi almak istiyorum, gençlerimizi bu yanlis düsünceden kurtarabilmek ve avrupadaki gençlerimizi kurtarmak mümkünmü? Dogrusunu söylemek gerekiyorsa uzun bir ugras sonrasi pes etme noktasina geldim ama gençligimizi gördükçede aci çekiyorum.

TTK
öncelikle otağımıza hoşgeldiniz kandaşım.

Gençlerimizi uandırabilmek için öncelikli yapılması gereken bir iki şey var.

1- Başbuğumuz Atatürk'ü doğru şekilde anlatmak. Doğru kaynaklar kitaplar vs. tavsiye etmek.

2- Nihal Atsız Atamız'ı gençlere tanıtmak

3- Bu ülkücü denen ümmetçi devşirmecilerin milliyetçilikle ilgisi olmadıklarını anlatmak.

4- Din kardeşi denilen tüm kalleş millet ve toplukların Türklere ihanetlerini anlatmak.

Bu biz Türk kürt laz çerkez vs. zırvasını yaratanlar ümmetçi soysuzlardır. Yani ülkücü geçinen pan islamcı kesim.
Gerisi kendiliğinden gelir.
Gökhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla