Tekil İleti gösterimi
Alt 23.04.2007, 00:56   #2 (İleti Bağlantısı)
Cx GOKTURK Cx
Otağ Yöneticisi

Cx GOKTURK Cx - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.081
Cx GOKTURK Cx Rss Beslemesi
Bizim Kiçik Fidel (1)

Hüseyn Türkelli
GAMOHun Merkezi Komitesinin üzvü
21-04-2007

Söz azadlığı kimi gözel bir nemetden ve GAMOH Nizamnamesinin verdiyi geniş hüquqlarımdan istifade ederek, GAMOHdakı dehşetli veziyyet barede bir sıra heqiqetleri açıqlamaq qerarına gelmeyim sizleri heç şaşırtmasın.
Bunun esas sebebi elbette ki, milletimizin qarşısında olan mesuliyyetimin derk edilmesinden qaynaqlanır. Heqiqetleri gizletsemmi, açıqlasammı?! Deye uzun-uzadı düşündüm. Baş verenleri gizletsem, mensub olduğum teşkilatın sedri Çöhreqanlı bey qazanmış olacaqdı ve tebi ki, men “xalq düşmeni” elan olunmayacaqdım.

eceba, geldi-geder bir şexsin xarakterindekı ictimaiyyet üçün çox tehlükeli yönleri bile-bile gizletsek, milletimize xeyanet etmezdikmı?!

Artıq nece deyerler pıçaq sümüye direnmiş, ne olur olsun, onsuz da zindana ve sürgüne öyrenceliyik, Qoy bu defe de sürgün “hökmümüzü” Çöhreqanlı bey versin! Dedik ve ...

Son aylara dek milletimizi bir araya getire bilecek bir liderin lazımlılığına ve o liderin Çöhreqanlı bey olacağına inanmışdım.
Onun karakterindeki dönmezlik ve cesaret kimi müsbet tereflerin, o bisiri menfi yönlere de tesir edeceyine ümid etmişdim. Onun insanların fikirlerine sayqısızlığı, özüne müştebehliyi ve bir sözle diktator meyilliliyinin esas sebebini yaşadığı “İran”ın qapalı mühitinde yetişmesinde görmüşdüm.

Hesab edirdim ki, sayın Çöhreqanlı cenablarının bu yönleri başqa bir mühitin tesirine meruz qala biler ve müsbete doğru deyişe biler.

Mene ele gelirdi ki, Avropada gördükleri ona tesir etmese de, uzun iller boyu demokratiyanın beşiyi olan Amerikada yaşaması onun menfi yönlerine de tam müsbet tesir ede biler.

Yazıq ümidlerime!!
Sen deme, Amerika demokratiyası bizim lideri kiçik Fidele çevire bilermiş!
Sen deme, Amerika demokratiyası bizim lideri Fidel Kastronun keşf ede bilmediyi diktatura kehkeşanlarını feth etmeye sövq ede bilermiş!

Amerikadakı heyat, ne yazıq ki, onun Tebrizdeki cesaretini, qorxaqlığa, dönmezliyi ise qatı könezliye çevire bilermiş.

Lütfen bu günahı menim xoş niyyetli ümidlerimin deyil, bizim güneyli Fidelin görüb-götürmek bacarığının hesabına yazın!

Qurucularından biri olduğum GAMOHun sedri, Çöhreqanlı beyle esas fikir ayrılıqlarımız, onun GAMOHun Nizamnamezine tam saymaz yanaşması ve ümumiyyetle teşkilatın Nizamnamesinin ne demek olduğunu derk ede bilmemesinden başladı.

“Ne olsun Nizamname Quran deyil ki!” kimi “hedis”lere imza atan Çöhreqanlı beye “Nizamname eslinde bir teşkilatın ele hardasa quranıdır!” fikrini aşılamağa çalışsam da bunu heç bir xeyiri olmurdu.

Meselen GAMOH Nizamnamesinde nezerde tutulmayan “GAMOH Başqanlıq Ofisi” ve “GAMOH Başqanının Özel Temsilçilerı” adlı vezifeler deye bir şey yoxdur. eger kimseni hansısa vezifeye tein etmek isteyirsense neden Nizamnamede nezerde tutulan vezifelere tein etmirsen?!
Bele vezifelerin hansı esaslara istinaden qondarıdığı barede suallarımıza ise her zaman olduğu kimi qışqır-bağırlar ve mentiqsiz- menasız iddialarla cevab verirlirdi.

Bütün bu kimi özbaşına ve selahiyyetlerinden kenar teinatların GAMOHun nüfuzuna ve ciddiliyine ağır zerbeler vurduğunu anlayan birisi kimi, bu baredeki etirazlarımın daşa direnirenmesine baxmayaraq, “ya sebir!” deyirdim.

Onun tenqide dözümsüzlüyünü, özellekle başqalarının arasında seslenen tenqidi az qala onun üzerine firladılmış nüve roketi qeder tehlükeli saydığını bildiyimden her –zaman fikirlerini ikili danışıqlarımızda dile getirmeye çalışırdım.

Amma bizim Fidel, böyük Fidelin atasına rehmet oxutdurmağa başlayanda buna dözmeyin mümkün olmayacağını söyledim . Bu yönde, GAMOH daxili tenqidler seslendirmeye başladım. O günden etibaren bizim Fidelin gözünde düşmene çevrildim ve bizim Fidel menden qurtarmağın yollarını aranmağa başladı. "Cıqqılı diktatorun" boğazında qalmışam. Ne uda bilir, ne ata bilir!

Onun temsilçiliyinden başqa GAMOH Merkezi Komitesindekı üzvlüyüm ve oradakı fealların ekseriyyeti terefinden desteklenmeyim bizim Fidelin ellerini arxadan bağlayıb.

Bu yaxınlarda ise, her hansı üzvün, üzvlükden çıxarılması hüquq ve selaheyyetinin bizim Fidele aid olmadığı güc- belayla ona başa saldıqdan beri bizim Kastronun yuxusuna tam haram qatmış oldum. Gece-gündüz vurnuxur!

Artıq bizim Fidel, “Amerika İmperyalizmini” zadı unudub, hetta ailesini de mene qarşı savaşa qoşub. Menim 19 Aprilde GAMOH AKT den istefa etmekle bağlı qerarımı tesdiqlemek üçün ailesini gülünc şekilde öz siyasi aletine çevirmiş ve Çin vetendaşlarına Türkce ad qoyaraq, Güney Azerbaycan "vetendaşlığı" (sayın Çöhreqanlının özünün hele sahib olmadığı ) vererek , ses verme hüququna sahib etmişdir.
Daha istefa vermişik da , qardaş bu qeder kiçilemeye ne hacet!

Aprelin 19 dan 20-ne keçen gece ise sabahın korüna dek, GAMOH AKT adından qondarma "açıqlama", "qerar"ların mirzeliyin şexsen heyata keçirmişdir.( O birislerin yazma-pozmalarının yoxluğundan) Saat 2:58 de ise özü AKT adına yazdığı "açıqlama", "qerar"ları telem-telesik tesdiqleyib ki, sabaha qalsa birden gec ola biler!
Amma heç başa düşmeyib ki, GAMOHun Nizamnamesine göre bütün vezifeli şexslerinin istefasını Merkezi Komite tesdiqlemelidir!

" 8.11. Merkezi Komite Butun vezifeli shexslerin istefasini tesdiq edir."

Bütün külli -alem menim GAMOHun Merkezi Komitesinin üzvü olduğumu bilir, bunu bizim sayın Fidelin özü de Azerbaycan metbuatına defelerle açıqlayıb. Bu ünvanla Azerbaycan metbuatında defelerle müsahibelerim yayılıb. Keçen il sayın Fidelin GÜNAZ TVnin canlı yayınına qatıldığı vaxt men GAMOH MK üzvü kimi, bizim Fidele GAMOH MK nin onu destekleyen qerarını xatırlayarken kef eleyirdi ...
Amma “qatığın ağ olduğunu” söylediyinizden, indi “GAMOH MK-nin dışarıda üzvü ola bilmez!” deyir. Ancaq nedense bele bir iddianın “Nece olur GAMOHun dışarıda lideri olur?!” Sualı yarada bileceyini heç derk etmir.

İşe bax!
2006 –ci ilin November ayında bizim Fidel meni özünün Toronto Temsilçisi tein etmişdi.
Bura bax! Tamam yaddan çıxıb, istefa fılan vermemişem! O da unudub meni "nesb" etdiyi vezifeden "ezl" etmeyib! Fürsetı fota vermeden “ Sayın Kastro!
Sen allah bu istefamı da qebul edin!” deyirem.

Ne ise kiçik meseleleri buraxalım, qayıdaq esas metlebe!

3 Ay önce sayın Çöhreqanlı bey bizlerin el- ayağını yığışdırmaq üçün yeni ve dahiyane bir “fikr-e- bekr”le (ela fikir) yeni, GAMOH Dış Qolu adlı bir yeni keşfin edilmesi fikri ile çıxış etdi. Ne ise bizde ona "lebbeyk" dedik. Bununla bağlı paltalk “qurultayı”mızda bizim Fidel dünya diktaturasının görmediyi yeni bir planla çıxış etdi.

O bildirdi ki, güya GAMOHun növbeden kenar Qurultayı keçirilib!! CellelXaliq! Hansi ki tam yalandır.
Bizim Fidel demişken “Heperut aleminde” keçirilen hemin “Qurultay” da, ona “FÖVQeLADe selahiyyetler” onun öz ifadesi ile desek “olağın üstü” selahiyyetler verilib!!
Bu selahiyyetin terifi zadı da açıqlanmayıb. Bu selahiyyete her-hansı bir limit ve mehdudiyyet filan da qoyulmayıb. Bir sözle, bizim Fidel bu keşfi ile “Ginnesin rekordlar kitabına” düşüb! Ve bizden teleb etdi ki, bu saxtakarlığı saytalrımızdakı GAMOHun Nizamnamesıne elave edek.

Tebi ki, ona “sen bizim qurtuluş Tanrımızsan!” deyen bezi dostlar, bizim Fidelin bu saxtakarlığına ortaq oldu .

Amma elbette ki, biz emanete xeyanet ede bilmezdik.
Ona göre de BÖYÜMeK İSTeYeN BİZİM KİÇİK FİDELe ASİ OLDUQ!
“Hökm”ünü geri çevirdik, saxtakarlığına ortaq olmaqdan boyun qaçırdıq!
Bizim yerimize olsanız, bu saxtakarlığa ve bu rusvayçılığa dözerdinizmi?!
-YOX!!
O zaman biz neden dözelim?!

NE MUTLU TURKUM DIYENE,
TURK IRKI SAGOLSUN!