|
akp resmen dalga geçti Türk milleti ile, tayip oyaladı ve en sonunda kendinden farksız olan birini cumhurbaşkanlığı için seçtiler. Ümmetçiler adım adım Türkiyenin her kurumunu ele geçiriyor.
Bu gidişle osmanlı;ümmet yapısı tekrar gelecek. Ben böyle bir cumhurbaşkanına saygı duymuyorum, benim duyarlıklarım kaale alınmayıp böyle bir cumhurbaşkanı aday olabiliyorsa, öyle bir cumhurbaşkanına saygı duymuyorum, hatta daha da ileri giderek tanımıyorum.
Eğer seçilirse Türk devleti için utanç kaynağı olacaktır. Şeyhlerin, kürtçülerin mecliste teslim edilmesi bile Türkiyenin son zamanlarını yaşadığı anlamına geliyor.
Şeyh ve kürtçülerin cumhurbaşkanlığını ele geçirmesi demek, Türk milletine müdahale hakkı demektir
Genelkurmaya gönderilen e.posta>
Şeyh ve kürtçülerin cumhurbaşkanı adayına hayır!
Türk milletinin çelikleşmiş temsilcisine.
Cumhurbaşkanlığı için aday gösterilen gül efendinin! kürtçüleri ve şeyhçileri cumhurbaşkanlığı olarak temsil etmesini ! Türk devletinin son zamanlarının yaklaştığını düşünüyorum. Atatürkçülüğün, Türklüğün ve laikliğinin gerçek anlamda bizi şu anda yönetenler tarafından kabul edilmeyip. Türklük, Atatürk ve laiklik düşmanlığının temsilcileri şu anda mecliste. Bu yetmezmiş gibi bize bunlardan birinin cumhurbaşkanı olması dayatılıyor.,
Türk ordusunun artık cumhuriyeti, Türklüğü ve laikliği yok olmaktan kurtarmak için savunma gereğini yerine getirmesini beklerim. Türk devleti her kurumu ile ümmetçiler ve kürtçüler tarafından ele geçirilip, istila ediliyor. Bunlar Türk devletini zayıflatmak ve Türklük bilincini yok etmek için atılan adımlardır. Türk ordusu olarak sizde şehirlemizde artık, pkk lı kürtlerin ! rahatça gösteriler yaptığını ve artık şehirlerimize göz diktiğini sizde takip ediyorsunuz.
Artık Türk milletinin sabrı zorlanmaktadır, Tandoğanda bunun gerçeği ifade edildi. Türk milleti Türklük, Atatürk ve cumhuriyet düşmanlarına ve düşmanlığına artık yeter diyor. Türk milletinin 7 den 77 ye her bireyi artık , bu gidişatın son bulmasını istiyor.
.
|