Tekil İleti gösterimi
Alt 07.05.2007, 13:51   #13 (İleti Bağlantısı)
KurtcebeNoyan
Turk ırkçısı

KurtcebeNoyan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 145
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Balbal adlı üyeden Alıntı
Aleviler , her ne kadar 72 milleti bir görüyoruz deseler de , Alevilerin %90'dan fazlası yalnız Aleviyle evleniyor.Siz bir Alevi Dede'sine gidip ben Alevi olacağım derseniz size vereceği cevap : '' Alevi olamazsınız ama Bektaşi olabilirsiniz. Alevi olmak için Alevi anne ve babadan doğmanız gereklidir '' türünde bir şey olacaktır.

Hiçbir zaman laik cumhuriyetimizde meşru olmayan dedelik makamını tanımadım tanımamda. Atatürk ilkelerine bağlı bir Türk ırkçısı CebeNoyan asla ve asla gidip bir dedenin yada imamın önünde baş eğmez. Asla alevi olmak gibi bir niyetim olmadı ve olmayacaktırda.
Alevilik neden yozlaştı..Neden pis kıro kürdofiller aleviliğe bulaştı amaç bellidir..Güya krüdofil aleviler hep ezilmişler horlanmışlar..its soylarının çıkardıgı Eşref bitlisi gibi yobaz şeyhulislamlar sayesinde Osmanlı bir çok türkmen kanı akıttı..Bu türkmenler horasan göçmeniydiler. Irkdaşım 72 millet palavrası sadece Türk alevilerde var..diğer etnik döküntüler için 72 millet tu kaka yani. Bizim cahil alevi Türkmenlerde maalesef bu oyuna gleiyor..MHP ve arap şeritçılarınında payı yok değil hani.
KurtcebeNoyan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla