Tekil İleti gösterimi
Alt 16.05.2007, 21:25   #5 (İleti Bağlantısı)
ALPGIRAY

ALPGIRAY adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 308
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Gök Yeleli Bozkurt adlı üyeden Alıntı
Alpgiray bak kardeşim, din konusu olunca hemen Türklüğe aykırı olan sıkmabaşlığı da savunuyorsun. İşte bu yüzden insanlar dinden de nefret ediyorlar. Bir Türk kadını sıkmabaş olamaz. Yaşlı teyzelerin geleneksel başörtülerinden bahsetmiyoruz; Atatürk'ün devrimlerine ters hareket eden kansız bedevi özentilerinden bahsediyoruz.

Bizim hedef kitlemiz de sıkmabaşlar değil, Atatürkçü, laik ve çağdaş Türk katunlarıdır. Arap paçavrasını başlarına takıp, k.çlarını şeyhlerine açan imam nikahlı kevaşeleri karşımıza alsak ne olur almasak ne olur?
Türklüge aykiri olan hicbirseyi bu zamana kadar savunmadim savunmamda, hangi din konusunda Türklüge aykiri olan birseyi savundumki. Sanirim kendimi anlatamadim. Hayatim boyunca Türklügümü herzaman önda tutum önüne hic birseyi gecirmedim. Elbetteki bedevi özentilerinden en az sizin kadar bende nefret ediyorum. Basbugumuzu icine sindiremiyen Türklügüyle gurur duymayan kim olursa olsun, nasil giyinirse, nasil inanirsa inansin benim icin hicten öteye gitmez. Savunmak ne demek kinimle karsisinda dururum.

Yukarida yazdiklarina aynen katiliyorum bir fikir ayriligimiz yok o konuda, yanlizca benim hakkindaki düsünceleriniz haricinde.

Saygilarimla abi.
ALPGIRAY Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla