Tekil İleti gösterimi
Alt 30.06.2007, 20:45   #13 (İleti Bağlantısı)
Gök Yeleli Bozkurt
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,947
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Selcen Hanım Teyzemiz, dün bana bir e-posta gönderdi. Ben de Selcen Hanım teyzemizden izin alarak bana
gönderdiği e-postayı diğer ırkdaşlarımızın da görmesi için buraya eklemeyi düşündüm.

Selcen teyzemizin e-postası şöyle:

Bu vesileyle, Selcen Hanım Teyzemiz'in merhum evdeşi büyük Türkçü Abdurrahman Çelik büyüğümüzü de genç
arkadaşlarımıza kısaca tanıtalım.

Merhum Türkçü Abdurrahman Çelik, 2003 yılında uçmağa varmış ve atalarının huzuruna çıkmış olan çok değerli ve
saygıdeğer bir büyüğümüzdür. Abdurrahman Çelik büyüğümüzün uçmağa varmadan yaklaşık 5 ay kadar önce yazmış olduğu
Türklük ve Türkiye aşkı kokan duygu dolu bir vasiyeti vardır. O vasiyet de şöyledir:

Alıntı:
"Öldüğüm ve vatanımın topraklarına gömüldüğüm takdirde; vatanım, zorla, hileyle veya demokratik sayılan
yollarla, her ne şekilde olursa olsun bağımsızlığını kaybederse, ülkem Avrupa Birliği'ne alınarak hakimiyetini
paylaşmak zorunda bırakılırsa, vatanımın semalarında O'nun namusu sayılan al bayrağımın üzerinde, başka
hakimiyetlerin sembolü olan bir başka bayrak dalgalanırsa ruhum bu azabı taşıyamaz.

Ülkem böyle bir felaketle karşılaşırsa eşim, çocuklarım başta olmak üzere bütün arkadaşlarıma, dostlarıma, beni
anlayan bütün vatansever Türkler'e vasiyetim şudur: Cesedimin kalıntılarını, bu çalınmış topraklarda bırakmayın.
Mezarımdan çıkararak, kabul edecek bağımsız Türk Devletleri'nden birisine gömün. Mümkün olmazsa açık denizlerde
müstevli bayrağının ulaşamadığı bir yere atın."
Türkçü olup da bu vasiyeti gözleri dolmadan, yüreği titremeden okuyacak bir Türkçü yoktur.

Bu vaziyete Abdurrahman Çelik büyüğümüze biz yeni kuşak Türkçülerin cevabı da şudur:

"Abdurrahman Beğ amcamız/ağabeyimiz, sen şu anda Tanrıdağı'ndan Mete, Attila, Bilge Kağan, Kürşad Ata, Atatürk vb.
Başbuğlarımızla ve Atsız Atamız'la birlikte budununu ve Türk yurtlarını izliyorsun. Seni yaşamının son yıllarında böyle umutsuzluğa ve karamsarlığa sevketmiş olan devşirmeler ve hainlerden yaptıklarının hesabı bir bir ve çok ağır bir biçimde sorulacaktır. Dinleri, kinleri; silahları damarlarındaki asil kanları ve sahip oldukları üstün genler olan savaşçı ruhlu Türk gençliği bıraktığınız kutsal emanetlerin yılmaz ve pes etmez bekçileridir. Sen rahat uyu, Gözün arkada kalmasın. Biz de senin çocuklarınız. Çocukların, anneleri olan evdeşiniz Selcen Hanımefendi ve kardeşleri Afşar'la birlikte kutsal görevlerinin başındadır. Bu ülkede son sözü Türk gençliği söyleyecektir, buna emin olun. Çakallar ürür ama Bozkurtlar er ya da geç onların boyunlarını kopartırlar. Senin ebedi istirahatgahın bu vatanın topraklarıdır. Bu ülke ne bağımsızlığını kaybedecek ne de ülkenin şafaklarında yüzen alsancak sönecektir. Huzur için de uyu ve Türk gençliğini izleme devam et.

Ruhun Şad olsun, ulu Türkçü büyüğümüz"

Saygıdeğer Selcen Teyzeciğim, siz de bundan böyle öz çocuklarınızla birliktesiniz. Siz, Atsız Atamız'ın ve Abdurrahman amcamızın bizlere bıraktığı kutsal bir emaneti ve yadigarısınız. Biz büyük Türk budunun büyük bir ailesiyiz. Kutsal savaşımızı ailece vereceğiz.

Prorokol Caridir... (Selamlar, Sevgiler, Saygılar)
TTK