Tekil İleti gösterimi
Alt 06.07.2007, 00:52   #78 (İleti Bağlantısı)
Şaman-Hülagü
Yeni Üye

İletiler: 3
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Kandaşların nihalatsiz.org ile tanışma öykülerini anlatmaları beni çok duygulandırdı.Kısaca kendi öykümüde anlatmak isterim.2004 senesinde lise sonda okuyordum.Okuldaki bir arkadaşla bir kaç kez Dikmen ülkü ocağına gitmiştim.Sonra tarih öğretmenimiz ödev verdi Moğollar hakkında.Girdim internete Cengiz Kağanı araştırıyorum,arama motorunda Türk Otağından bir sayfa çıktı.Soru-Cevap kısmında Cengiz Kağanla ilgili bir soru sorulmuş,nihalatsiz.org adını kullanan bir yöneticide uzunca bir cevap vermiş.Tarih sayfalarını şereflendiren büyük komutan Cengiz Kağan diye başlamıştı.Şaşırdım.Dikmen ocakta Cengiz Kağan konusu geçmişti ülkücüler hiç sevmezlerdi,müslüman katili barbar falan derlerdi.Yahu bu nihalatsiz.org adlı yönetici galiba cahilin biri diye düşünmüştüm o gün:)Sonra her gece Türk Otağına girmekten kendimi alamadım.Saatlerce yazıları okuyordum.Cengiz Kağanı övdüğü için cahil zannettiğim nihalatsiz.org adlı yöneticinin bir bilgi deryası olduğunu anladım.Kemal Ağabeyden çok şey öğrendim.Bir dahada ocağa falan gitmedim.Bugün kendimi Türk ırkçısı olarak tanımlıyorsam Kemal ağabey sayesindedir.
Şaman-Hülagü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla