|
aleviforumlarının çoğunda cahil, maymun suratlı, sözde humanist kürtçü, ermeni, arap etnik özrlüleri kendi forumlarındada alevi olmasına rağmen Türk bir kızılbaşa asla gözaçtırmazlar. Kızılbaş Türk ''Ben Türküm'' dediği anda diğer etnik özrülü piçlerin hışmına uğrAR..oNLARA GÖRE TÜRK'SEN IRKÇISIN, CAHİLSİN, YOBAZSIN.(ırkçılığın daniskasını kendileri yaparken forumlarının sözde yönetici etnik özürlüleri nedense hiçbir tepki göstermiyor)..
Alevi kızılbaşlığın için sızmış bu sözde alevi vatan haini köpekler aleviliği kullanarak Türk alevilerin devletine karşı isyankar bir tutuma sürüklemeye çalışmaktadırlar.
Sözde aleviforularının hepsinde dikkat edeseniz terörist Deniz Gezmiş, Mahir Çayan vs. öve öve bitirilemez. Bununla birlikte devletimiz içinde ''Katil devlet'' sıfatını kullanmaktan hiç çekinmezler.
bu arada yukarıdaki iletiyi yazan pis arap Türklere olan kinini açıkça söylerken biz ırkçılara küfür ederken bile pişkin pişkin kendi yaptığı ırkçılığı örtbas etmeye çalışıyor..Biz boşuna demiyoruz en iyi arap hiç doğmamış arap, en iyi kürtte ölü kürttür.
Şimdi siz ırkdaşlarıma soruyorum. ''Bizim gibi asil IRK bir arap denen çöl bedevilerinin kültürünü, şeriatını,dinini yaşaması Tanrıdan revamıdır''.
Bu pis araplar bizi arkadan vurmadı mı? Filistinde, Lübnanda Yahudiler pis arapları gebertirken sesi çıkmayan bu sözde humanist etnik özürlüler size seslniyorum..Ya paşa paşa gelin teslim olun pis kanınızı acıtmadan akıtalım, ya da öfkemizin ateştinde kavrulmaya hazır olun.
İster alevi ol,ister sunni ol Türk değilsen öleceksin. Türk topraklarında etnik özürlülerin tek hakkı vardır oda köle olmak.Okyanusya ile beraber tüm asya ve doğu Avrupa Türk topraklarıdır.
VErin aleviliği, sunniliği pis yobaz sübyancı araplara bana Bozkurtum yeter.
|