|
Bu konu kardeş otağımızdada defalarca tartışıldı, böyle bir oluşum için en önemlı konu güvendir. En büyük sorun, Türkçülerin yalnız bırakılmasıdır, Türkçüler bir kaç teşkilatlanmayı denemiştir ancak umdukları desteği görmemişlerdir. Kardeş otağımız aracıyla bu gibi duyurular yapılmıştır ancak üyeler üştüne düşen görevi yapmamıştır.
Ben yinede olumlu bakıyorum teşkilatlanmak konusuna, ancak davasında samimi ve mücadele eden Türkçüler ile bu yolda başarı uğrayabiliriz, böyle bir teşkilatlanma olacaksa bu yapı Türkçüleri kullanmamalı, çıkarcılık ve ego tatmini böyle bir yapıda kesinlikle olmamalı.
Önemli olan Türkçü üyelerimizin bizlere güven vermesidir, çünkü böyle bir girişime girildiğinde kimsenin destek çıkmamasından korkuluyorum kendi adıma. Üyelerimizden bile bu konuda yeterince destek, geleceğini düşünmüyorum, açık konuşmak gerekirse.
Herşey güven işine bağlı, Türkçüler olarak bizimle bu yolda gidecek samimi arkadaşlar güven duymamızı sağlayabilirse, böyle bir güven ortamında kendi adıma konuşmak gerekirse bu işi ben daha çok inançla yaparım.
|