Tekil İleti gösterimi
Alt 07.07.2007, 11:00   #7 (İleti Bağlantısı)
Poyraz
Yeni Üye

Poyraz adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 40
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Bulunduğum ortam, ona maalesef müsaade etmiyor. Her gün bunun gibi şerefsizlerle aynı mekanda bulunma zorunluluğu beni ve arkadaşlarımı adeta kahrediyor. Ama bir gün olurda damarıma basarlarsa o zaman .......

Bir de kendilerini haklı gösterme huyları yok mu ? Hepsini boğmak sonrada leşlerini Haliç'in temizlenmemiş haline gömmek geliyor. O değil hepsinden acısı bizim tarihimizi de sahiplenmeye çalışıyorlar.

Tarih Dersi:

Bir önceki gün Çanakkale Zaferi büyük bir ihtişamla anlatılmış ve konu Sarıkamış Harekatı'na gelmişti.

Öğretim Görevlisi:
- "Sarıkamış'taki Turan hayali alınan yanlış kararla ve olumsuz iklim koşulları sebebiyle başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Bu da diğer cephelere psikolojik olarak olumsuzluklara sebep olmaması için gizlenmiştir. Yıllar sonra Rus kaynaklarından öğrenilmiştir.

Şerefsizin biri:
- "Hocam! Çanakkale'de ölenler Paşa, Sarıkamış'ta ölenlere eyvallah! Doğulu diyemi gizlediler?"

Ulan şerefsiz, haysiyetsiz. Sarıkamış'ta ölenleri de kürt sanıyor gerizekalı herif.

Ulan orada ölenler Karadenizden, İçanadoludan, doğunun birkaç ilinden (Malatya, Kahramanmaraş(MERKEZ) gibi...)toplanan ve Güney Cephelerinden dönen yiğitlerden oluşuyordu! Benim babamın dedesi Sarıkamış'da şehit oldu!

Adamlar hem salak, hem de bizim kahramanlarımızı sahiplenmeye çalışan vicdansızlar. Her gün ilçeme gelen ŞEHİT'lerin hesabı sorulacak. Bize rahat mı batıyor da gelip doğuda şehit oluyoruz ? HAYIR! Hatt ı müdafaa yoktur sath ı müdafaa vardır, o satıh bütün vatandır. En son sınırımdan gidene kadar mücadele devam edecek.

Saygılarımla...
Poyraz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla