|
Beni en çok sinirlendiren mesele de bu zaten. Allahin cezazi kürtler it sürüsü gibi çogalip cennet vatanimizi cehenneme çeviriyorlar. Bilemiyorum insanlarimiz bunlarin farkinda degil mi...
Sahsen insanlarimizi bilgilendirebilmek için faliyete geçme zamanimizin geldigine inaniyorum. Bunu yapmak için de kendimce bir yol düsündüm. Her Türkçü arkadas buna katkida bulunabilir. Otagda belirlenecek kurallar çerçevesinde yazilar hazirlanip, Türkçüler tarafindan bastirilip, herkesin kendi bölgesinde faliyete geçmesi saglanabilir.
Yakinda Vatana kisa bir süreligine geri dönecegim. Istedigim sartlara ulasirsam bunu yapmak istiyorum. Hazirladigimiz sloganlari, çagrilari yapiskan kagitlara bastirmak istiyorum. Hem böylece Daha çabuk sekilde, insanlarin gözüne batmadan istedigimiz duvara, kapiya yapiskanlarimizi ekleyebiliriz. tabi simdilik bunun için fiyat arastiriyorum, bakalim matbaalar ne diyecek. Bunun için her açidan uygun matbaayi bulabilmem lazim (kürt olmayan bir matbaaci mesela...kanimca daha uygun olur :))
Bunu yapabilmenin en kolay yolu, maddi açidan, bölgesel olarak her Türkçünün bir araya gelip , belirlenen kurallar dogrultusunda, fedakarlik göstermesidir. zannediyorum ki ikili üçlü gruplar halinde bile bu islerin üstesinden gelinebilir.
Ne dersiniz, baslangiç için iyi olmaz mi...
|