Konu: tarkan...
Tekil İleti gösterimi
Alt 08.07.2007, 15:47   #6 (İleti Bağlantısı)
ATAKALP
Üyeliği iptal edilmiştir

ATAKALP adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 66
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
asilırk adlı üyeden Alıntı
hafta sonları bende izliyorum bazen denizler imparatorluğunu ancak yeterli degil...
tabi o şerefsiz rte... trt yide satmak istedei ve eğer yine başa gelirse satacak ve onuda bulamayacağız...
artık yeterrrrr...
22 temmuzda görüşecegiz...
Umarım 22 temmuz da görüşürüz onlarla , yalnız bir diyeceğim var kandaşlarıma , seçimlerden sonra gelecek parti acaba bütün bunları değiştirecek mi?

Yoksa süre gelen yaz tatilinden sonra kürtçü yunancı diziler devam edecek mi ?

En son Kanal d televizyonun da yayınlanan yabancı damat dizisinin bittiğini ögrendim ardından daha 1 ay geçmemesine rağmen , dost dediğimiz güya damat aldığımız Yunanistan ,aşağıda var olan haritayı Türkler önüne sermiştir , geçenlerde rasladığım Almanya da yaşayan Türk kandaşım , Yunan hotel sahiplerinin Almanya da kürtleri ücret almandan hotellerinde ağırladıklarını duymuştum , son yıllarda yunanistan'ın aştıkları kıta sahanlığı ve sürekli pilotlarımızla kapışmaları ve ardından bu haritayı çıkarmaları , yunanistan ın kürt nufusundan haberi olduğunu ve de bunları nasıl olurda kendimi çekerim , nasıl olurda kürtleri Türklere saldırtırım diye düşünüyor , aslında sayın ırktaşlarım yunanistan ın oynadığı bu harita oyunu sırf kuzey ırakta ki barzaniye itafen yapılmış bir olaydır , yani şu mesaj çıkar yunanlılardan "barzani bak gördün mü biz türkiye yi böldük biz sendeniz "demek istemiştir... Biz yunanlılarla dost olup televizyon dizileri yaparken bazıları nasıl da pis aşağılık düşüncelerini büyütüyorlar...Hep söylenir bu , içimizde gani gani yer etmiştir... Türk e Türkten başka dost yoktur...Esen kalınız...

ATAKALP Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla