Tekil İleti gösterimi
Alt 08.07.2007, 17:45   #8 (İleti Bağlantısı)
Turan efe
Türkçü

Turan efe adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 216
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Tayyib erdogan bir gürcü'dür, ve karisnin arap oldugunu bizzat kendisi açiklamistir.

irkdaslarim taninmis gürcü ailelerinden mezarci ailesi ferdi hasan mezarci 91 de Tayyip gibi batumluyum demisti
ve sonradan tayyip ileriki zamanlarda açik açik bunu söylemistir:

Agusto 2004 yilinda yaptigi gurcistan gezisinde gürcistan devltet baskani'nin yaninda;:"Ben gürcüyüm.Ailemiz Batum'dan Rize'ye göç etmis bir gürcü ailesi'dir" demisti

Rum oldugu söylentileri ise basbakan oldugu zamanlarda ilk gezisini yunanista da devlet baskaniyl 2 saat'e askin basbasa görüsmesinden kaynaklaniyor tayyib ingilizce bilmiyor simitis de türkçe peki bunlar nasil anlasti?Tartisilir

soydaslarim tayyib ................. bir adam'dir. hatalarini siralamaya kalksak 20 sayfa dolar. çabuk unuttu sokaklarda "seriat gelecek vahset bitecek","tek yol islam" diye attigi sloganlari.

Tayyib'in gerçek yüzünü, basbakanliga kadar uzayan yolunu kime borçlu oldugunu , .............., israil ogullarina dayanan soyunu, yani yahudi irkindan oldugunu çok güzel, anlasilir bir dilde yazilmis olan Musa'nin çocuklari; Ergün poyraz'in kitabindan okuyabilirsiniz, sahsen yeni okumaya basladim ilk 3 sayfayi okudunuz mu kaptiriyorsunuz kendinizi

Esen kalin soydaslarim.