Tekil İleti gösterimi
Alt 08.07.2007, 20:12   #14 (İleti Bağlantısı)
KurtcebeNoyan
Turk ırkçısı

KurtcebeNoyan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 145
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
karadenizpoyrazi adlı Üyeden Alıntı
Alıntı:
Maalesef karadenizde bir çok Türk,Türk olduğu halde bunlara özenip nasıl oluyosa kendini laz olarak tanımlıyo...

Bu konuda kesinlikle haklısın. Trabzon'da 4 sene yaşadım, her yaz da gidiyorum ve tek bir laz tanımadım. Sadece Rize yakınlarında bir kaç ilçenin köyünde laz olduğunu biliyorum. Buna rağmen lazlıkla alakası olmayan arkadaşlarım bile "lazkopat", "lazrail" gibi yakıştırmalar ve lakaplar kullanıyorlar. kürtler de bize lazoğlu diyorlar ve vatanımızı bölmek için laz olmadığımız halde laz olduğumuza inandırmak istiyorlar. Benim ANAM TÜRK, BABAM TÜRK, DEDELERİM TÜRK. Hepsini 3 değil 6 göbeğe kadar ıspatlayabilirim.

Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!
2 hafta kadar önce bir kanı bozukla bu konuyu tartıştım. Karadenizlilerin laz olduğunu ve Türkiyede Türk soyluların 3,5 milyonu geçemiyeceğini savunmaya çalıştı. Sinirimden o an o kanı bozuk iti boğabilirdim. Soğukkanlı davrandım ve ''Kürt olup olmadığını sordum''.''Elhamdulillah kürtüm'' dedi. 50'li yaşlardaki bu it oğlu ite ağzının payını orada verdim. Ben Köken itibariyle Yozgatlı olsamda Annem Trabzonludur. annem tek kelime lazca bilmez aksine lazlardan nefret eder. Vatanımızı bölmek için Trabzonluların laz olduğuna inandırmak isteyen kro piçlerini aramızda barındırmayız bile. Teyzemin kızını kaçırmaya çalışan bir kürt piçine meydan dayağıyla güzel bir ders verdik. Sonradan öğrendim ki bu kro piçi Trabzonda öğretmenlik yapıyormuş. Kan beynime sıçradı. Öğretmenlik yeni nesillerin anahtarı demektir. Kürtten öğretmen olursa onun öğrencileri ne zihniyette yetişeceği çok açıktır. Milli Eğitim bakanı nurcu kürt bilinçli olarak Karadeniz bölgesine kürt öğretmenler atamaktadır..22 Temmuzda AKP'den kurtulamazsak halimiz nice olur.
KurtcebeNoyan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla