Tekil İleti gösterimi
Alt 08.07.2007, 20:49   #3 (İleti Bağlantısı)
Emin Deha Sönmezışık
ALPAGU

Emin Deha Sönmezışık adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 225
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Akpnin oy sayısının bunca olaydan sonra azalmış olması lazım,bunu seçimden sonra daha iyi göreceğiz,kesin olan birşey var doğudaki kürt oyları ve bu partiye oy veren önemli ölçüdeki hadep,saadet,mhp,dyp ve anaplı seçmen potansiyeli sanırım bu zattan bir hayır gelmeyeceğini düşünerek akpden vazgeçecekler...Zaten kürtlerin bağımsız adayları oy potansiyelini yeterince düşürmektedir.
Chp muhalefeti cumhurbaşkanlığı seçimi hariç doğru düzgün hiçbir konuda konuşmaktan öteye gidememiştir...Chp doğru düzgün muhalefet yapamamıştır,ve şuanda tabanının "Tam Bağımsız Türkiye"sloganına karşın partinin önemli yetkililerinden imf politikalarından vazgeçeceklerini söyleyen bir muhterem görmedim.Aklıma ilk gelen buydu bunu örnek verdim,yazmakla bitmez bu tip örnekler,yani bu adamlarında birşey yapamayacağı apaçık ortada...60 senelik seneryo gerçekleşecek,başbakan olursa 2. hafta amerikaya gidecek ve ne konuşacaklarsa konuşacaklar,amerikanın gösterdiği hedefe hiç durmadan ilerleyeceğine and içecek...İşallah Deniz Baykal beni rezil ederde Atatürk'ün partisini bu duruma sokmaz...
CHP-MHP koalisyonu sıkılarak ve burdaki ırkdaşlarımdan utanarak söylüyorum şuanda kötünün en iyisi konumunda gibi...Yanlış anlamayın iyi demiyorum sadece kötünün en iyisi.Ne yapalım Türkçü bir partimiz yok :(
Barajı aşacaklar ise kanımca ortadadır,chp,akp,mhp bunlardan başkalarıda girebilir ama şuanki durumla kestirmek biraz zor...
Tabiki bende akpye sırf muhalefet olsun diye oy vereceğim,oy vermemezlik yapmıyacağım,geçen seçimlerde oy vermemiştim bu seçimde vereceğim.Oy vermemenin cezası bize daha katmerli oluyor.
İyi olduğundan,sempatizanı olduğumdan değil ama muhalefet olması açısından kendimce en mantıklı parti olarak chp ve mhp yi görüyorum,aslında kararsızım ama bu durumda yapacak hiçbirşey yok...O anki durumuma bağlı hangi partiye vereceğim oy...

Umarım mhp-chp koalisyonu olur!

Türk, Oğuz begleri budun eşiding. Üze tengri basmasar,asra yir telinmeser, Türk budun,ilingin törüngin kim artatı udaçı erti? Türk budun ertin,ökün!(KÜL TİGİN,doğu/22-23)
Emin Deha Sönmezışık Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla