Tekil İleti gösterimi
Alt 09.07.2007, 20:35   #14 (İleti Bağlantısı)
KurtcebeNoyan
Turk ırkçısı

KurtcebeNoyan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 145
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Tanrıya şükür 100. kuşaktan dedemde bile asil Türk kanından başka bir kan yok. Tanrının lutfuyla safkanlığımızı sürdürüyoruz.
Atsız atamız 3 kuşak sonra Türksün demiştir.Ama bu farklı yerlere çekilebilir. Bu 3 kuşak önceki birinin saf kan Türkle evlenip sonraiklerinde saf kan Türk olması koşuluyla geçerlidir..Fakat % 100 safkan Türk olmaz. %0.11111111111 mutlaka pis kan taşır..ASil ve arı ırk baskın yani tıp tabiriyle dominant değildir..Bu bakımdan bı 1 lerden kurtulmak imkansızdır. Soyunu başka bir pis ırkla dölletmektense at kendini kızıl Tamuya daha iyidir.
Şimdi sana gelelim soyunda kürt kanı taşımak kadar '' ben kürtüm'' demek kadar aşağılık ve alçaltıcı bir şey olamaz..Çünkü kürt denen bu embesilllere henüz tıp dalında insan demekte güçlük çekiyoruz. Maymunvari suratlarıyla evrimini tamamlayamaış bir sürü maymun sürüsü olarak nitelendirewbilirz kürtleri..Senden soyunda kürt kanı taşıyorsun(umarım söylediklerinde samimisin, ve umarım ki babanın dedesinin değil dedenin dedesi kürttür) ve bundan utanç duyuyorsun ama yinede bu yeterli değildir. %100 saf kan Türk kadar olmasada kanında bu % 0.1111111 lik kadar değişik kan taşıyanlar bunu açıkça söyleyip Tanrı dağı adına, namusu, şerefi üzerine, bir miktar kanını akıtarak Türk soylu olduğunu şartsız, şurtsuz kabul etmelidirler..Dikkat bu sadece kanında %0.1 lik pis kan taşıyanlar içindir. Bu oran % 1 olursa artık Türk demek ve ona itimat etmek asla ve asla kabul edilemez.
Ben yinede şüpheliyim senin hakkında ama eğer otağ yöneticisi andalarım senin üyeliğini iptal etmezse ve yukarıda söylediğim yemini kanını akıtarak yerine getirirsen ve bundan sonraki iletilerine göre güvenilir olup olmadığın kanısına varabiliriz belki.
İlk önce Kök Tenri adına yemin ederek temizlenmelisin.Sonra vucudundaki pis kanı akıtmalısın. En azından 1 ünite kanını akıtmalısın.
KurtcebeNoyan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla