Tekil İleti gösterimi
Alt 11.07.2007, 11:21   #26 (İleti Bağlantısı)
Bozkurt
Otağ Yöneticisi

Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 391
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
bozkurt_89 adlı üyeden Alıntı
--------------------------------------------------------------

Ankaralı bir Avukat var. Bu kişi, birkaç gün aramızda kaldı. Türkçülük ülkelemini bizimle birlikte tanıdı. Kürtleri asıp kesmekten bahsetmeye başladı. Fakat çok geçmeden itirafta bulundu ve annesinin kürt olduğunu buna rağmen çıkması muhtemel bir Türk-kürt iç savaşında önce annesini ve dayısını keseceğinden bahsetmeye başladı. Bu melezi elbette gönderdik. Bu kişi hala aramıza katılmak için araya birilerini sokuyor ve ben sizinle yeniden doğdum deyip duruyor. Fakat damarlarında bir cc. (santilitre) bile kürt kanı dolaşan biri bize katılamaz. Türkler vicdanlı ve hoşgörülüdürler. Ve Türkler, tarih boyunca bu özelliklerinden dolayı hiçbir şey kazanmadıkları gibi, hep kaybetmişlerdir.

Türkçülerin ideolojik namus anlayışları ve mantıkları vicdani duygularından daha ağır basmalıdır ki, tüm Türk soylular da bu anlayışa sahip olabilsinler. Çünkü düşmana gösterilen hoşgörü ve iyi niyet, üstün insanı ve ırkları zaafa uğratan etmenlerden biridir.

-----------------------------------------------------------------

Bir cc değil bende yarımı vardır :)

0,5 yani

bu üye adını cevap vermek için aldım diyorum size bende kürtlükten hiç birşey yok 0,5dan bile emin değilim! pek fazla bilgim yok söylediklerimin dışında o avukat gibi değil annem veya babam hiç o kadar yakın biri yok anca dedemin dedesidir

Balbal bana yalancı dedi ben o konuları biraz Türkçülükte kendimi geliştireyim ama genede bir sorayım diye açmıştım arkadaşım diye

ama gönlüm elvermeyince açıkladım

sizden rica ediyorum benim dediklerimi anlamış olmalısınız lütfen yasak ı kaldırınız

Saygılarımı sunarım. KÜRT DEĞİLİM Ben :(

izin veriniz bende burada takılabileyim

atsız ata olsa anlardı dediğim gibi en yakın kürt dedemin dedesi diğer herkes melez

saygılar

Arkadaşım bir yerlere takılmak istiyorsan kıroların işlettiği çok güzel cafeler barlar var oralara takıl...

Ayrıca kendini neden bu kadar kasıyorsun ki ? Buradan atılman uygun görülmüş atılmışsın..Uzatmanın yalvarmanın alemi yok...Gerçek bir Türk Soylu hiçbirşey için eğilmez büzülmez..Hiçbir yere girmek için yalvarmaz...Sende gönülden kıro olmadığına inanıyorsan, Türkçülüğü samimi olarak benimsemişsen burada yazman veya buraya üye olman yüzde yüz şart değil...Kendi yaşamında Türkçülüğe uygun davranabilirsin...Bu ideoloji için mücadele edebilirsin...Gerçek bir Türkçü bütün yaşamı boyunca mücadele içinde olmalıdır zaten...İlla ki forumlarda sanal alemlerde birkaç kelime etmen şart değil...Türk milliyetçisi, Türk ırkıçısı, Turan sevdalısı gerçek icraatlarla belli olur...Yoksa sanal ortamlarda forumlarda her taraf; "şunu yaparız, bunu yaparız, asarız-keseriz" diye klavyeden sallayan kolpacılarla dolu...
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..."

H.Nihal ATSIZ
Bozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla