Tekil İleti gösterimi
Alt 11.07.2007, 17:26   #13 (İleti Bağlantısı)
rumelitürk
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 91
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
22 milyon kilometrekareden 800 bin kilometrekareye düştük kimlerin yüzünden kürt/arnavut/boşnak/arap şerefsizlerinin müslüman bilip bizi arkamızdan vuranların yüzünden...şimdi kürt piçleri bize 800 bin kilometrekareyi çok görüyor daha dün bulgaristan yunanistan sırbistan bizimdi anlaşılır arkadaşlar anlaşılır kimin asil türk milletinin ferdi olduğu anlaşılır balkan harbinde selaniği 40 bin askeri ve 80 bin mavzeri olduğu halde yunana teslime eden kara tahsin paşa mesela türk soylu değildi arnavuttu...pkk'lı soysuzlar polisimizi istediği gibi molotoflarken sesini çıkarmayanlar da hep kürt aydını geçinen entel dantel tipler ben bir bulgaristan türkü olarak diyorum ki bugün bulgaristandaki 800 bin türkün 700 bini türklük için ölür halterci naim süleymanoğlu türklük için ay yıldız için avustralyada muhteşem bir kaçış operasyonuyla anavatanına dönmedi mi?izmirde 9 eylülde hükümet konağına türk bayrağını çılgınca çeken asil türk bedii kunter bulgaristan göçmeni değil miydi?
arkadaşlar bulgaristan balkanlarda türklerin en önce fethettiği ve savaşla en son elden çıkan yerdir arnavutluk en son diyecek bazı arkadaşlar arnavutlukta savaş mavaş olmadı çünkü onlar arnavut ülküsünü gerçekleştirdiler
tüm türkçü arkadaşlara sesleniyorum
bulgaristan göçmenlerini arnavut/boşnak etnik kökenlilerle karıştırmayın,
onlar türk ırkının en çok acı çeken topluluğudur
TÜRK IRKI SAĞOLSUN BEN BURADAN TÜM TÜRKÇÜLERE SESLENİYORUM TÜRK OLMAK MESELE DEĞİL NİCE TÜRK VAR AMA KÜRTSEVER BEN HEM YURTSEVERİM HEM KÜRTSAVARIM SON VATAN TOPRAĞIMIZ BU BAŞKA GİDECEK YERİMİZ YOK KALMADI
KAHRAMAN TÜRK IRKI BİR DAHA GÖÇ YOK BİR DAHA YENİLMEK YOK
tarihi hesap günü geldiğinde bize hain pusu kuran kürtlerle hesaplaşacağız
sokaklarda caddelerde çocuklarını vara vara diye çağıran anne ve babalarla hesaplaşacağız türkün vatanında mahsustan bizleri fitil etmek için kürtçe boşnakça konuşanlarla hesaplaşacağız
türk milleti için canım da kanım da feda olsun kahraman türk milleti bir daha yenilmek yok bir daha mustafa kemalin başbuğumuzun mübarek anası ve kızkardeşinin selanik kaybedilince boynu bükük sirkeci tren istasyonunda başbuğumuzu beklemeleri gibi beklemek yok uyanık kararlı ve intikamcı olacağız KÜRT PİSLİKLERİ SİZE BU YAPTIKLARINIZI ÖDETECEĞİZ APOYA BARZANİYE LİDERİM DİYEN LEYLA ZANANIN 7 SÜLALESİ BELLEMEKSEK YAŞAMAK BİZE HARAM OLSUN NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
rumelitürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla