Tekil İleti gösterimi
Alt 12.07.2007, 05:15   #3 (İleti Bağlantısı)
Emin Deha Sönmezışık
ALPAGU

Emin Deha Sönmezışık - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Bursa
İletiler: 226
Emin Deha Sönmezışık Rss Beslemesi
Arkadaşım aşağıda link verdim sana,yarım yamalak okuduktan sonra"bildiğimiz runik iskandinav yazıtları" diye çok bilmiş edalarında amerikanvari jonjon ayaklarında yorum ekliyosun,kardeşim o yazıların runik iskandinav yazısı olduunu nerden anladın?Çok biliyosan oku!Runik iskaninav yazısı olduunu anladığına göre iskandinavcayıda biliyosun!Aptal aptal konuşma, biraz mantıklı ol!Bu alfabenin aynısını iskandinav olmayan germende kullanmış britonda...Ama biz onlardan 300 sene önce kullanıyorduk.(Etrüskçeyi katmadım bile) Arkeolojik kazılar bunu gösteriyor!Ne kadar engin bilgilerin varmış senin ya ben kendi Göktürkçe bilgimle bile bunu anlıyorum ama sen ne hikmetse anlamamışsın...Bu otağda bilmediğin bir şey hakkında bilgelik yapma,efendice yorum yaz sonra git!Aşağıda geniş çaplı bilgi verdim,o linkleri iyi kavra anla!!!
Bu yazı ÖZTÜRKÇE!!!!

Türk, Oğuz begleri budun eşiding. Üze tengri basmasar,asra yir telinmeser, Türk budun,ilingin törüngin kim artatı udaçı erti? Türk budun ertin,ökün!(KÜL TİGİN,doğu/22-23)
Emin Deha Sönmezışık adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla